Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Mindkettőtöknek szívesen.
-
mm89
őstag
válasz
elistvan #19112 üzenetére
A kiss from a rose és az alkonyat zene nagyon közel áll az elképzelésemhez. Annyira, hogy a kiss from a rose volt az a zene amire táncoltak múltkor a barátaink a lagzijukon és ott láttam ezt a nyakbaugrós részt.
1:46-nál kezdődik a dobos felvezetés, majd 1:49 nél teljesedik ki. Tökéletes
Dehát ezt a zenét nem illene felhasználnunk, mert annyira nem volt rég és ők is ott lesznek, bár biztosan nem haragudnának érteÁtgondoljuk.
Az alkonyat zenét megpróbálom hozzászerkeszteni az eddig meglévőkhöz.
Azért még folytatom tovább a keresést
Köszönöm a tippeket! -
elistvan
őstag
-
elistvan
őstag
ha dobos akkor: [link]
Viccet félretéve ha picit csöpögős kell nekünk pl a gyűrűhúzós zene volt ez:
Kicsit elcsépelt a Coldplaytől de jó.
Egy nagyon szép lassú ballada az Evenesence-től.
Szintén lassú. Azt hiszem az Alkonyatnak volt valami betétdala.
-
elistvan
őstag
válasz
Black-core #19110 üzenetére
-
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #19107 üzenetére
Erre valaki?
-
MMIX
addikt
-
trufa12
addikt
Sziasztok lenne egy szám.
Living elhangzik benne, nő énekel,
valami you shall kifejezés, meg valami ninoninon
-os dúdolgatás .
ebből ha esetleg valamit kitudnátok hozni .
...
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! [link] valaki megtudja mondani hogy 36:20 tól mi a szám címe? Köszönöm!
-
mm89
őstag
válasz
Real_Necro #19104 üzenetére
Szia, Köszönöm, a zenéket is!
Nekünk is több zenéből lesz, van benne már rumba, salsa, aztán egy kis hiphop, és a végére szeretnék valami lassabbat. Úgy lenne vége hogy "eltávolodunk egymástól" aztán visszafut hozzám és a nyakamba ugrik. Erre kéne egy zene ami a távolodás közben nem is szólna, csak amikor elkezd futni akkor dobpergés-szerűen beindul. amikor felugrott akkor már lehet újra lassú.Elistvan
Ezek túlságosan tuctuc zenék.
Hagyományos lagzi lesz. -
Real_Necro
veterán
Sok boldogságot!
Nálunk az esküvő végén U2 - Beautiful Day szólt. Ha úgy nézzük az is felpörgős.
De itt van még pár felpörgős különféle stílusokban:
Universal Trailer Series - Time Bomb (Heaven & Hell Remix)Stephen & Darren Loveday - Photosonic
Robbie Williams - She's the One
Egyébként ha nem teljesen olyan a zene, akkor alakíts rajta, nálunk is össze volt vágva, hogy passzoljon az eseményekhez.
-
mm89
őstag
-
MMIX
addikt
Neked ezt találtam, ha már itt vagy, nem írtam az előbb, mert nem akartam túlpörgetni a viccet.
De ha tetszett a wherever I go.
Egy jó kis esküvős klip.
-
Zola007
veterán
Keresek egy számot, ami egy filmnek a főcímdala
A klipben egy fekete göndör hajú hip hop énekes nő börtönőrt játszik, reggel indul el otthonról és kocsijában énekel. A börtönben az ex pasiját kell lecsuknia -
.DLL
veterán
Hali,
ebben a videóban 7:04-nél autóból szóló zene érdekelne, olyan ismerős, de nem tudom az előadót/címet. Valakinek beugrik?
Előre is köszi! -
mm89
őstag
Köszönöm!
Nem csak ilyen mulatósabb stílusú zenére gondoltam, ez egyébként nem felel meg az elképzeléseimnek, de köszönöm szépen!
A legjobb lenne valamilyen ismertebb sláger, pop zene, akármi. A felpörgős rész meg amolyan egyre gyorsabban pergő dob hangulatú legyen.
Egyébként szörnyű érzés, hogy van egy elképzelésem, de nem találok hozzá megfelelőt, sőt még megfelelő szavakat sem hogy megosszam másokkal mit is keresek
Várok további tippeket -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Egy zenét keresek, mostanság nyomatják a rádiókban. valami iylesmi a szövege, hogy Jesen years for every one jesen yeeears yes it comes, ... Like every second like every minute .... Ilyesmi
Köszi előre is !
-
mm89
őstag
Sziasztok,
Lehet szabálytalan a kérdésem, de hátha tudtok segíteni :
Esküvői Tánchoz keresek zenét. Olyan rész kellene ami néhány ütem szünet után felpörög majd katarzisban tör ki.
A koreográfia az lenne hogy a párom elsétál tőlem, mintha vége lenne, de amikor újra beindul a zene akkor megfordul, elkezd futni majd a nyakamba ugrik.
Remélem érthető -
MMIX
addikt
válasz
Feri9127 #19084 üzenetére
Martin Jensen - Solo Dance (Official Video)
-
Feri9127
újonc
Sziasztok melyik az a szám amknek az elején egy két ember lazán táncol a végére mindenki megörül
-
Out
addikt
Sziasztok!
Keresek egy zenét, aminek tudom az előadóját és talán a címét is, de azt nem hogy milyen remix vagy feldolgozás lenne.
Zonderling az előadó és a szám címe Sonderling, viszont nem tudom, hogy melyik az a verzió amiben úgy szól a zene, mintha egy Commodore számítógéppel lenne megcsinálva (vagyis mintha 8-bites csipogás lenne). Aki tudja, az mondja meg hol találom ezt a verziót. Előre is köszi! -
MMIX
addikt
válasz
-Faceless- #19080 üzenetére
Az első: Toni Braxton - Un-Break My Heart
A utolsó részlet nekem: Romeo and Juliet (1968) - 21. Epilogue + Toni Braxton
Lehet a közelében sincs.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Hoztam egy elég nehezet. Szóval egy film háttérzenét keresek, amit több filmben is hallottam már. Már egy fél napot legalább töltöttem a kereséssel, és semmilyen zenefelismerő nem adott rá találatot csak abban bízok, hogy valaki itt ismeri amiről beszélek.
Szóval találtam párat ami nagyon hasonló, az egyik ez lenne 0:08-tól, a második ez lenne 0:15-től, a harmadik pedig nagyon átdolgozott 0:25-ig, de ugyan az az alap hangzás.Nem vagyok valami bizakodó, de gondoltam megpróbálom hátha. Előre is köszi a segítséget!
-
Cartevo
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19053 üzenetére
-
Ventur@
senior tag
Off-ba tettem, mert nem konkrétan egy zenét keresek, hanem egy szériát
.
90-es évek techno-ja, de inkább a törtebb ütem - d&b féle -, ilyen robot dance zene. Ha jól emlékszem 6 részt élt meg és anno - talán - a Viva TV (német) adták. Volt egy nagyon jó mix, talán a harmadik. Évek óta keresem, de csak halvány emlékeim vannak róla
.
Ha netalán valakinek van infója, ne tartsa magában
.
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Ez a zene mi lehet? [link] Megpróbáltam időre linkelni 55:30-tól kb 57:00-ig szól? Van ötletetek?
Köszi előre is.
-
Gabró
tag
Sziasztok,
Ez egy nehez feladvany lesz. Ime, amit tudok a szamrol:- salsat tancolnak ra,
- nő enekli, de nem Shakira,
- jelenleg kedvelt az Egyesult Allamokban (legalabbis a keleti parton)Barmi otletet szivesen fogadok.
-
Buster17
addikt
-
Ventur@
senior tag
válasz
Buster17 #19073 üzenetére
Számomra ez egyértelműen a tribal vonal. Ez csöppet hasonló hozzá, bár ez inkább tribal trance: Tribal Music - MASALA
Szóval a tribal vonalon kezdj el keresgélni, szerintem
.
-
Buster17
addikt
Hali!
Omiki - Balkan progressive melyik alfajába tartozik?
Nekem konkrétan a refrén alatti ének tetszik, mély benyomást tesz. Tudtok hasonló zenéket mondani? -
MMIX
addikt
válasz
Patrick76496 #19070 üzenetére
Azt is tudtam volna
[link]
"Egy dalt keresek, amely inkább lassú, a reflén I'm over you és szól a harang."
-
Patrick76496
őstag
Köszönöm szépen a választ!
Ezt is szeretem, de nem erre gondoltam. Közben sikerült megtalálnom szerencsére, ez volt az: Texas - Summer Son -
MMIX
addikt
válasz
Patrick76496 #19068 üzenetére
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Egy olyan zenét keresek, ami a 2000-es évek elején jelent meg kb. Egy nő énekel benne, úgy rémlett, hogy "Summerstar" a címe, viszont ez alapján nem találtam meg sajnos. Az viszont biztos, hogy ez mindig elhangzik a refrénben. Nagyon ismert szám volt anno (sokat játszották a rádióban), ha tudja valaki melyikre gondolok, legyen szíves írja le.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Ventur@
senior tag
válasz
Just_Reboot #19065 üzenetére
Nagyon eldugva volt a hozzászólások között, mert én is csak onnan jöttem rá, hogy valaki odaírta: Mindig amikor meghallom a Baby blue-t, elfog a sírás, hogy vége a sorozatnak. Aztán innen indultam ki
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Just_Reboot #19063 üzenetére
...és ezt nem Shazam-oztam ki
. Ott volt a hozzászólások között elbújva
.
Nem vagyok egy rock beállítottságú, de meghallgattam párszor, mielőtt válaszoltam neked. Kifejezetten kellemes szám
.
-
Just_Reboot
addikt
Nem tudja valaki hogy a fenti videóban lévő számnak ki az előadója és mi a szám címe?
-
Ventur@
senior tag
-
chungee
addikt
Estét!
A trailer-ben lévő számot nem tudja valaki
-
MMIX
addikt
válasz
dragonfx #19058 üzenetére
Amit kérdeztél zenét azt onnan, hogy oda volt írva: Videó alatt klikk "TÖBB" és ő maga írja, hogy
"● Tracklist: check out my fb pageés ott van fölötte a link.
Az fb-n kikeresed a mix-et (április 7., 5:18) és klikk "Továbbiak" és ott a tracklist amit bemásoltam visszább.
-
MMIX
addikt
válasz
dragonfx #19056 üzenetére
Bastille - Blame (Dave Winnel Remix)
Tracklist:
1.Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To Be Lonely (Brooks Remix)
2.Bastille - Blame (Dave Winnel Remix)
3.Remady & Manu-L - L.I.F.E. (David Puentez & MTS Remix)
4.Katy Perry - Chained To The Rhythm (Oliver Heldens Remix)
5.Zara Larsson & Ty Dolla $ign - So good (The Wild Remix)
6.Matthew Koma - Hard To Love (Tiesto Remix)
7.Timmy Trumpet - Satellites (Tom Budin Remix)
8.Morgan Page & Steve James - Candles (DLMT Remix)
9.Halsey - Trouble (Sander Kleinenberg Remix)
10.DVBBS & CMC$ ft. Gia Koka - Not Going Home (Mesto Remix)
11.Ed Sheeran - Galway Girl (Danny Dove & Offset Remix)
12.Emeli Sande - Highs & Lows (The Wild Remix)Tracklist a Facebook-ról.
-
jozdavab
tag
Ebben a videóban nem tudja valaki mi a kis dal bevágás címe kb 0:19 és 1:00 között?
Tracklist a videó végén kivételesen nincs, kommentekben rá lett kérdezve mások által is, de válasz nem jött
Mivel halkan szól a háttérben és közben végig beszél a videós, ezért nem hinném hogy bármilyen zenefelismerő dolog megtalálná... -
Ventur@
senior tag
válasz
dragonfx #19048 üzenetére
Shazam a titok, de ismerős volt a szám egyébként is
. Viszont jó zene, meg is hallgattam ma egy párszor.
(#19050) gaguustyle: Én letöltöttem, de ne haragudj, nem bírtam ki röhögés nélkül
. Ez a hmmmögés annyira zsír, hogy könnyeztem a röhögéstől
. De ne vedd sértésnek
.
Viszont fogalmam sincs mi lehet ez. Ha esetleg valamivel több infót tudnál adni, hogy pl. milyen zenei stílus volt, akkor lehet könnyebb lenne keresni
.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Mariann294 #19039 üzenetére
Iiigeeen!
Köszönöm szépen,már nagyon régóta kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest