- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Car - Wikipedia
"A car, or an automobile, is a motor vehicle with wheels. Most definitions of cars state that they run primarily on roads, seat one to eight people, have four wheels, and mainly transport people, not cargo"A definíció szerint a tesla autó.
-
h1mpi
félisten
Kényelmes a fotel ugye? Látom Te is az az ember vagy aki itt a neten nagyon nagy szakértőnek hiszed magad (de segítek nem vagy az). Egy 20-25 millió autó olcsó? Más elektromosra nem volt támogatás (de volt). Azért ezt vették, mert eddig senki nem tudta ezt ennyiért kihozni. Most már azért nem csak ezt veszik, mert a konkurencia (Kínaiak feljöttek az államilag támogatott veszteséges gyártással). Képzeld 24 éve az autós szakmában dolgozok (szinte az összes szakmai díjat megkaptam), kb. 5000 db autót adtam el és volt kb. 30 saját autóm mindenféle márkából. Veled ellentétben én nem csak hallottam, hogy milyenek hanem minden nap meg is tapasztalom. De persze biztosan a te véleményed a mérvadó, nem azé aki évi 30 000 km-t megy vele
Imádom ezt a világot és azt is, hogy mindenkinek lehet internet bekötve
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest