- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Aktív témák
-
Den
veterán
ok
-
roPHka
senior tag
totyik zárható! :)
-
roPHka
senior tag
ja, modemes 56.6k-s nettel szakítottam előbb, de hál' nektek, főleg Szeke-nek mostmár megy az ádéSL is :D
minden okés volt, csak a felhasználónévhez nem írtam be az AXELERO.HU-t :U
(méh pont axelerom van :F) :D -
Hequila
őstag
Win 98-csal nem fog menni alapból!!! Kell egy olyan program, hogy WinDSL (az Axelero vagy az Enternetz oldaláról letölthető, Azt feltelepíteni, és követni a readme.txt-ben leírtakat. Utána menni fog!
-
Zoltán
őstag
ADSL-nél kell a @axelero.hu is, illetve kell szám is, de bármi lehet, pl.: 1.
-
roPHka
senior tag
a felhasználónévhez kell @axelero.hu is?! :F mer ha igen akkor kasu vagyok :DDD
-
roPHka
senior tag
tegnap gondoltam egyet, és nyomtam egy format c-t :), aztán ma újratelepítettem az oprendszert egy másik gépre (400-as cerka:) ). csak win98-at tettem fel rá. direkt azért raktam össze azt a kis gépet hogy netezhessek rajta, de erre b@szik menni. fogalmam sincs mi a gubanc. tárcsázásnál annyit ír ki hogy Hiba hatszáz valamennyi, és a hibaüzenet (most nemtom megnézni pontosan) valami ilyesmi :
A számítógép már lekapcsolódott (vagy levált?!) a tárcsázott számítógépről.... stb...
a felhasználó név, és a jelszó ok, a telszámhoz nemtom mit kell beírni, lehet hogy az a gáz :), illetve protokoll-ból mit telepítsek fel? van fent olyan hogy PPP Ethernet akármicsoda...
próbáltam már többször is, más hálókártyával, másik géppel, win98 alatt, és Linux (Knoppix) alatt is.... halvány lila gőzöm sincs hogy mi lehet a gáz...
valaki tudna segíteni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest