- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Aktív témák
-
Den
veterán
ok
-
roPHka
senior tag
totyik zárható! :)
-
roPHka
senior tag
ja, modemes 56.6k-s nettel szakítottam előbb, de hál' nektek, főleg Szeke-nek mostmár megy az ádéSL is :D
minden okés volt, csak a felhasználónévhez nem írtam be az AXELERO.HU-t :U
(méh pont axelerom van :F) :D -
Hequila
őstag
Win 98-csal nem fog menni alapból!!! Kell egy olyan program, hogy WinDSL (az Axelero vagy az Enternetz oldaláról letölthető, Azt feltelepíteni, és követni a readme.txt-ben leírtakat. Utána menni fog!
-
Zoltán
őstag
ADSL-nél kell a @axelero.hu is, illetve kell szám is, de bármi lehet, pl.: 1.
-
roPHka
senior tag
a felhasználónévhez kell @axelero.hu is?! :F mer ha igen akkor kasu vagyok :DDD
-
roPHka
senior tag
tegnap gondoltam egyet, és nyomtam egy format c-t :), aztán ma újratelepítettem az oprendszert egy másik gépre (400-as cerka:) ). csak win98-at tettem fel rá. direkt azért raktam össze azt a kis gépet hogy netezhessek rajta, de erre b@szik menni. fogalmam sincs mi a gubanc. tárcsázásnál annyit ír ki hogy Hiba hatszáz valamennyi, és a hibaüzenet (most nemtom megnézni pontosan) valami ilyesmi :
A számítógép már lekapcsolódott (vagy levált?!) a tárcsázott számítógépről.... stb...
a felhasználó név, és a jelszó ok, a telszámhoz nemtom mit kell beírni, lehet hogy az a gáz :), illetve protokoll-ból mit telepítsek fel? van fent olyan hogy PPP Ethernet akármicsoda...
próbáltam már többször is, más hálókártyával, másik géppel, win98 alatt, és Linux (Knoppix) alatt is.... halvány lila gőzöm sincs hogy mi lehet a gáz...
valaki tudna segíteni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó vadonatúj, Sovol SV06 Plus 3D nyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest