- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs3m3g3
újonc
Sziasztok a szokásos segítségért írok.
A számítógépem nagyobb teljesítményű játékoknál (amikhez kellene egy kis kraft leáll, majd újraindítja magát, mintha mi sem történt volna. Ez azért igazán furcsa mivel R9-390x-es vidikarim van STRIX fajtából és i7-6700K processzorom van, Szóval elméletileg mindent simán bírnia kellene. Már az itteni emberek több segítségét is megfogadtam, mint például benchmarkok futtatása vagy memória diagnosztika és amit még írtak nekem. De igazából ezek közül egyik sem mutatott hibát vagy valami jelet arra, hogy hibás lenne valami. Na most nem hinném ,hogy a hűtéssel lenne a baj, azt semi hinném, hogy a táppal mivel 700-as, és ugyancsak nem hinném, hogy a processzorral lenne a baj. Nem igazán tudom mitévő legyek. Már több fórumot is átbogarásztam, de sehol sem találtam igazán választ erre a problémára...... Szóval ha lehetséges és tudtok nekem segíteni, Akkor kérlek benneteket segítsetek.
-
cs3m3g3
újonc
Sziasztok!
nemrégiben írtam az oldalra, újra indulási problémák miatt. Azóta leteszteltem a gépet egy benchmarkon ahogy az ajánlották nekem, meg a memóriáimat is leterheltem és leellenőriztem. Viszont sajnos ezek után sem javult meg ez a probléma, hogy megy a játék egy kis ideig majd újra indul a gép. Most igazából azon kezdtem el gondolkozni, hogy lehetséges-e az .hogy a processzorom nem kap elég hűtést? Lehet-e ez a probléma? Ebben kérném ki a segítségeteket. Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
-
cs3m3g3
újonc
Sziasztok a segítségetekre lenne szükségem!
Nem rég raktam össze egy szerintem eléggé erős pc-ét. Csak hogy máris akadt vele egy kisebb probléma ami a következő: Több játékomnál is mint például: Rocket league vagy Subnautica a gép leállt majd újra indította magát. Előszőr arra gondoltam, hogy biztos a hűtéssel lesz a gond, de a későbiekben kiderült, hogy a kártyának extrémebb hő fokokat is ki kellene bírnija. Szóval ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném. Még leírom milyen cuccok vannak a gépembe lehet az segít valamennyire. Mindenesetre előre is köszönöm a válaszokat.
GÉP
Alaplap
MSI Z170A-g45CPU
Intel Core i7 6700K 4.0GHz/4C/8M HD Graphics 530Video
ASUS STRIX-R9390X-DC3OC-8GD5-GAMING AMD 8GB GDDR5 512bitHűtő
NOCTUA NH-U12SXTápegység
Keep Out FX700MU 700W modulárisHáz
Cooler Master Elite Knight 350 táp nélküli fekete ATX ház
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari