Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babcehh
tag
Igen 100+ értékeléssel rendelkezik, bolt/szervíz.
Felhívtam a szervízes kollégáját (csak az ő telefonszáma van meg, az eladóé nincsen), ő az állítja, hogy tápteszteren hibátlan volt.
Az eladónak pedig leírtam a történetet, eddig nem válaszolt.
Azért is írok ebbe a topikba emiatt hátha más okozhatta a hibát.
-
babcehh
tag
válasz
babcehh
üzenetére
Sziasztok!
Hardverapróról vásároltam egy Thermaltake TF1 1550W titán tápot. Elsőre rossz kábeleket kaptam, majd ezt a mai napon orvosolta az eladó.
Habár arról volt szó, hogy az összes kábelt cseréli, ma reggel hívott, hogy a futár csak egy részét fogja hotni, ne küldjem vissza az összes kábelt a futárral.
Amit cserélt: 24pin, 4+4 pin, 8pin, 6+2pin. Így a sata, molex kábeleket maradtak azok amiket a rossz kábelekkel együtt kaptam.Kicseréltem a tápot, viszont egyik sata eszköz sem működött róla. Ezt követően ellenőriztem a kábeleket, hibát látszólag nem találtam. Ezért visszatettem a korábbi tápomat, hogy megnézzem arról működnek-e. Sajnos erről a tápról sem működött egyik sem. Lehetséges, hogy nem a táphoz való sata kábelt kaptam meg? Illetve más okozhatta 2 sata eszköz egyszeri halálát (aio, ház világítás)?
Előre is köszönöm!
-
babcehh
tag
válasz
Angie™
üzenetére
Holnap érkezik egy Thermaltake 1550W Titán táp, azzal folytatom tovább a teszteltést. Addig nem állítgatok szerintem semmit. Ha ezzel a táppal is fenn áll a probléma, akkor legalább a táp biztosan kihúzva a hibalistáról
.
Rowon: sajnos a C-states sem segített az újraindulásokon. -
-
babcehh
tag
válasz
Angie™
üzenetére
Köszi, azt logoltam közben, abból visszanézve a maximum 64,6 fok volt, sehol sem találtam semmilyen kiugró értéket, illetve ez a 64,6-ot sem gondolnám hibaforrásnak. Ez ugye a cpu+videókártya+memtest közben, játék közben 60 alatt van végig.
Airflow van bőven a házban, 9db 12cm-es noctua van berakva.Richard!: Köszönöm a tippet, holnap mindenképp megnézem!
-
babcehh
tag
válasz
Angie™
üzenetére
A teszt 4 rammal volt, most futott le az ANTA is. Az sem dobott semmi hibát, ugyan úgy 4 rammal.
Saját értelmezésemben:
Proci kizárva (Aida stress testen átmegy)
Ram kizárva (Anta, aida hiba nélkül)
Videókártya kizárva (Bármennyit bármilyen teszten elmegy)
Táp kizárva (ment 1,5 órát a cpu+gpu stress) -
babcehh
tag
válasz
Angie™
üzenetére
Ez is kb. 2 éve van nálam. A 7900xtx előtt 3090-et hajtott.
Egyébként tervben van a cseréje, de addig nem akarom eladni, kivenni amíg nem tudom, hogy biztosan nem ő a hibás. Ezért is vált esedékessé a hiba feltárása. Emiatt most az aida tesztet is úgy futtatom, hogy a videókártyát is bepipápáltam. -
babcehh
tag
-
babcehh
tag
válasz
babcehh
üzenetére
Nos visszaállítottam a processzort full stockra. Azóta többször nem indult újra a számítógép.
Viszont több alkalommal is (4x) olyan szinten kifagyott, hogy csak újraindítással tudtam életre kelteni a gépet. Az egér, stb minden befagy, hang/mikrofon működik tovább.
Hőmérsékletek: Videókártya 50-55 HS 60-70
Processzor 70-75 max
Minden más normális értéken. -
babcehh
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémába ütköztem, hogy többször is újraindult a gépem, minden előzetes hiba nélkül. Minden alkatrész az adatlapomon látható. OC egyáltalán nincsen, a processzor 1,125V 4400Mhz fix. 3d mark stbstb minden lefut akár 1 órán keresztül, ám amikor játszanék, akkor teljesen random jön elő a probléma.
A mai napon például PUBG közben jött elő a hiba egymás után 2x.Esetleg van bármi ötletetek, hogy mi lehet a probléma? Eseménynaplóban ennyi látszik:
Előre is köszönöm!
Remélem jó topikba írtam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.