- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B3AST
tag
Sziasztok!
Ez a gépem van:
Gigabyte GA-MA770T-UD3P (rev. 1.0)
AMD B55 + Freezer13 Pro
Kingston HyperX Blu 2×4GB DDR3 1666MHz
Gigabyte R5850 OC
Samsung 120GB SATA2 HDD
Codegen táp (igen, tudom, még nem tudtam megvenni az újat)Ma költöztem. Előző lakásban tökéletesen megy, lekapcsolom, elcsomagolom. Másik lakásban kicsomagolom, összerakom, indulás után hosszan sípol, nincs kép. Az alaplap használati utasítása szerint a vga nincsen rendesen csatlakoztatva. Kivettem, megtakarítottam, visszatettem. Továbbra is csak sípol.Ezt megcsináltam még párszor, megcseréltem a tápcsatlakozókat a videokártyán. Továbbra is csak sípol.
Mivel nem tudtam mit kezdjek vele, így inkább teljesen szétszedtem, kitakarítottam, paszta a procira, mindent összeraktam újra. Most már sípolni sem sípol. Csak felpörögnek a ventillátorok és nincs kép.Mit kellene még ellenőriznem / csinálnom vele?
Köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Intel találgatós topik
- Bluetooth hangszórók
- Mass Effect
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!