Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sadol89
csendes tag
válasz
Angie™
üzenetére
Szia
Alá volt támasztva. Szabad szemmel abszolút semmi repedés vagy bármilyen más sérülés nem látszik. Hdmi-vel használtam DP nincs most kéznél. Viszont nem hiszem, hogy Port probléma mert a ventik sem indulnak el. Eddig minden indításál felpörögtek, majd vissza áltak. Ha nem dugok be semmit a kimenetekbe akkor is ugyan ez a helyzet. -
Sadol89
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni.
Van egy Sapphire Nitro+ Rx 6800 kártyám, ami tegnap délelőtt még tökéletesen működött, annyit csináltam, hogy kipróbáltam a Jedi Sorvivort, hogy fut-e normálisan, majd kikapcsoltam a gépet. Ez volt délelőtt 11 óra körül. Ezután amikor este 10-kor megpróbáltam bekapcsolni, már nem volt kép és az alaplapon a fehér VGA hibalámpa világit. A logó és a kártya oldala világít, ventik nem mennek, post nincs, monitor tök süket. Van itthon egy Pheonix GTX 1080, ha azzal próbálom, akkor működik minden, tehát egyértelműnek tűnik, hogy VGA probléma van.
Amit eddig próbáltam: megtisztitottam a csatlakozókat, RAMot minden slotba átraktam, kifujtam sűrített levegővel a kártya minden elérhető részét, teszteltem a táp 8 pines csatlakozóit egyesével a 1080-al, azok rendben vannak. A táp egy Corsair RM650x.
Garancia persze most április 6-án járt le.
Egyébként egy rendszeresen takarított és karbantartott gépről van szó.A VGA szétszedve nem volt, nem bányászott soha, nem volt húzva sem. OSD-t használtam mindig és semmi kiugró értékem nem volt soha.
Kártyán semmilyen sérülés nem látszik, égett szag nem volt.
Most nagyon úgy néz ki, hogy az RX6800 meghalt.
Kérdem én hogyan hal meg fél napnyi állásban egy videokártya illetve szeretnék ötleteket hogy mi történhetett és hogy mit tudnék még kipróbálni.
Érdemes-e szerelőhöz vinni, vagy csak a csere segít.
Esetleg van-e itt a fórumon valaki, aki foglalkozik ilyennel és meg tudná nézni?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Érdemes-e szerelőhöz vinni, vagy csak a csere segít.