Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
topee
tag
Sziasztok. Multkor kérdeztem tőletek azt az érdekes miért nem indul a gép kérdést, mikor resettel elindult de utánna restartnál overclocking volt. A megoldás az hogy visszavittem a gépet, és kiderült, hogy az alaplapi videókari nem tudta lefoglalni a helyet a DDR2-es memóriából. És az egész a videókari miatt volt. Kicserélték gond nélkül vásárlást követően egy hónappal ingyen a corsair RAM-ot Kingmax ramokra. Gond nélkül elindult. Csak toltak rajt a egy BIOS resetet és kiszedték ugye a RAID linket így. Az egyik wonyóról búútolt a gép egy csomószor, és mikor újraépítettem a RAID-et akkor már annyira különbözött a két vinyó, hogy a RAID1 egy kicsit összesett! Szal kellett egy reinstall... Mostmár minden pöpecül működik. A hunyó tényleg a RAM volt amire én is gondoltam, csak az a fejlemény, amiért megírtam az eredményt hogy akinek ugyan ilyen problémája van, először RAM-ra tessék gyanakodni utánna meg ki kell próbálni, hogy az alaplapi videókarit le kell tiltani és kipróbálni úgy is. Valszeg a memória inkompatibilitás csak emiatt jelentkezett mivel elindulás után már stabil volt.
nah a legjobbakat!
üdv. Topi. -
topee
tag
válasz
Norbo03
üzenetére
Üdvözlet mindenkinek!
Sajnos régóta nem kapok választ egy kérdésre. Ismét egy dual-core os processzoros gépról van szó két giga ddr2 rammal.
A helyzet a következő. Floppy meghajtó nincs a gépben, én is arra gyanakodtam. Bekapcsolom a gépet, beindul minden, és utánna kuss... Nem pittyeg egyáltalán, monitor süket.
Természetesen kipróbáltam a táp hiba lehetőségét is, lehúzni minden csak maga a lap stbstb. akkor is ezt produkálja.
He minden után nyomok egy resetet, akkor onnantól tökéletesen elindul. Nagy keresés árán megtaláltam hogy ez a hiba tipikus minden dual-core ddr2-es gépnél.
De nekem nem sikerült megoldani. BIOS frissítést még nem csináltam rajta mivel az új verzió az asus lapja szerinte csak new processor support miatti update.
Adatok:
Lap: AUS P5LD2-VM DH
Memória: 2 db Kingston 1GB DDR2 Ez DIMM-A1 és A2-ben van.
Processzor Intel Pentium 2.8GHz DualCore.
Kérlek segítsetek nekem, mert ez egy pótszerver, és jó lenne ha ez is már munkába állna...
Köszönöm. Üdv. Topi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Windows 10
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Jogász topik
- Mozilla Firefox
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest