Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Adott a kovetkezo konfig:
Gigabyte AB350M-Gaming 3
Ryzen 3 1200
2x4GB DDR4
GTX1070, illetve hibakereseshez egy GT620-at is probaltamMult heten jatszottam rajta, kikapcsoltam, de par oraval kesobb ujra bekapcsolni mar nem tudtam. Gombnyomasra semmi nem tortent. Probaltam szetszedni, ujra osszerakni, csavarhuzoval shortolni a pwr pineket, semmi. A tap a 20pines csatlakozo jumperelesevel indult ugy, hogy minden ra volt kotve, tehat nem rovidzarlat. Hat akkor gondoltam, hogy a lapot visszakuldom garba. Teszt OK-val visszajott, elvileg BIOS-t is frissitettek rajta.
Osszeraktam a gepet, be is indul, de par masodperccel a kep megjelenese utan kifagy. Ha a BIOS-ba lepek, van hogy 1 masodperccel tovabb lep az ora masodpercmutatoja, van, hogy annyival sem. Az erteke konstans, kikapcsolt allapotban nem szamol. CMOS resetnel 10 masodperccel no az ido (amig ujrakonfiguralja magat), de semmi mas nem valtozik.
A memoriakat probaltam parban es kulon-kulon is betenni, vegigprobaltam a slotokat. Mindket VGA-val ugyanez az eredmeny. Radugtam egy speakert is, ami a splash screen elott csippan egyet, ram nelkuli inditaskor viszont nem jelez kulon, szoval kb hasztalan.
Meghalt volna a processzorom?
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
A következőt csinálja velem mostanában a ThinkPadem (részletes adatok a cuccaimnál):
5-10 percenként belaggol a videó- vagy hanganyag 5-10 másodpercre, de maga a gép látszólag rendben van, semmi más nem működik hibásan. Drivert azóta nem cseréltem, teljesen magától kezdte el csinálni, ötletem sincs, mitől. VLC-nél, Foobar2000-nél, játéknál, böngészőben ugyanúgy csinálja, hangszórókon, jacken, SPDIF-en egyaránt. -
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Adott a gépem (a cuccaim első fele). Szétkaptam kitakarítani, a VGA-t, hangkártyát vettem csak ki, valamint a procihűtőből vettem ki a ventit. Mindent visszaraktam, de a gép nem indul. Induláskor a post screenig se jutok el, ergo a bios se érhető el. Az elem is ki lett már véve. Amit még észrevettem, hogy valamelyik venti lejjebb veszi a fordulatszámot, amikor csippannia kéne a gépnek. Mi lehet a probléma?
-
r4z
nagyúr
Gyufaaa és macimeister:
Én is a tápra gyanakodtam, köszönöm a megerősítést.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a problémám - kapaszkodjatok -, hogy nem (pontosabban az esetek 90%-ában nem) indul a gépem.
A konfigom a következő:MB: Asus P4S800D
CPU: Intel Pentium 4 Northwood 2,66GHz (gyári hűtő)
RAM: 1GB DDR (512MB Pmi DDR-333 + 512MB Kingmax DDR-400)
HDD: 80GB 7200RPM Samsung PATA
ODD: LG GSA-4167B
VGA: nVidia Geforce 7300 GT
PSU: Mercury KOB AP4300XA (300W)A hibajelenség a következő: amikor bekapcsolom, elindulnak a ventik, de semmi pittyegés, még a BIOS-ig se jut el, nincs kép, és hallhatóan valami nem kapcsol be. Mi lehet a hibás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Próba
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- ZIDOO médialejátszók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezzel most egy kicsit megnyugtattál