Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Köszi szépen, hogy a VGA felé irányítottál (irányítottatok), magamtól nem gondoltam volna erre.
Csökkentett módban eltávolítottam mindkettőről (integrált, dedikált) az illesztőprogramot és így utána felállt normál módban a Windows.Aztán újratelepítettem a kártyákat és azóta betölt a Windows rendesen.... szóval most reménykedem benne, hogy talán csak valami SW issue volt.
Még nem teljesen kerek a story, mert betöltéskor elsötétedik a képernyő kb 15mp-re, de tuána feláll a windows. Illetve most a legújabb update nem megy fel rá, mindig elakad. Szóval még kisérletezgetek picit, de újra van remény, hogy megjavul a gép.

-
Pá
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
+Tiger.huhhh köszi a tippet, körbejárom a témát.
Csökkentett módban megy.
A VGA hiba mit jelent? Rossz driver vagy maga a HW kuka? Azért kérdem, mert ha felrakom a win10-et szűzen még jól működik, csak az update után sz***dik el.
Win7 nem hiszem, hogy segít, eleve azon jött elő a probléma.Dell Vostro 3350 a laptop, van benne integrált is és dedikált is, ha jól rémlik.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Apukám laptopja produkál elég érdekes jelenséget...
1. Windows 7 voltrajta és egyik nap egyszer csak nem akart elindulni. Ez azt jelenti, hogy a windows betöltő képernyőn megállt és nem volt hajlandó tovább menni, akár órákon át sem. (ez nem a bejelentkező kép, hanem még előtte az windows logonál). Csökkentett módban simán felállt a windows és lehet benne mókolni.
2. Nyomtam egy format C:-t és feltettem a Windows 10-et, hátha ez a baja. Itt tök jó volt minden, simán újraindult a rendszer és be is töltődött, ahogy kell.
3. Hagytam feltelepíteni a windows updateket és innentől a Windows 10 is ugyanúgy befagy a töltő képernyőn. Nem hajlandó tovább menni. Ha repair módban megpróbálom eltávolítani az update-t, arra már hibát dob.
A laptop viszonylag régebbi modell, de nem hinném, hogy HW gond van, hiszen a szűz Win10 jól működött, csak update-k után kakilt be. Win7 is évek óta jól ment rajta, mielőtt elkezdett szórakozni. Mindkét windows legális, jogtiszta, ha esetleg számít.
-
Pá
addikt
Rég gép, de hibátlanul megy évek óta.
Ma reggel véletlenül hozzáértem a házhoz, de tényleg nagyon finoman, lehet, hogy nincs összefüggés és akkor kikapcsolt. Azóta nem tudom bekapcsolni...
Hiába nyomom a gombot nem történik semmi. Egyszer lekapcsoltam a tápot majd pár perc múlva vissza. Akkor elkezdtett bootolni, gondoltam nah fasza most már jó. Visszatoltam a helyére, amitől megint kikapcs. Azóta semmi. Ha sokáig nem nyúlok hozzá, akkor amikor megnyomom a bekapcs gombt a prociventi felpörög egy tizedmásodpercre, de egyébként semmi sem történik.
Mi lehet a gond? Táp? Alaplap?
Az alaplapon világít a kis led, szóval áram alatt van. A tápban is van kakaó, mert idegességemben beledugtam az ujjam és jól megrázott.
Szal wtf.Szerk:. rövidzár, vagy kontakthiba lehet inkább? Vagy meghalt valami kondi?
szerk2: ugyanaz az alaplap mint az #5588 szen a kollégának és a probléma is nagyon hasonlít -
Pá
addikt
válasz
Protoplazma
üzenetére
Okés ezt megpróbálom.
Régebb volt gond a kondikkal az alaplapon, az esetleg okozhat ilyesmit? Azért lenne fura, mert mindig pont ugyanakkor fagy ki, nem véletlenszerűen.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Tegnap lefagyott az egér, már haldoklik szegény szóval mostanában előfordul. Ilyenkor ha kihúzom-bedugom, vagy max egy restarttól megjavul. Szóval rutinosan nyomtam a restartot és azóta nem indul a gépem.
A Windows (XP) betöltőképernyőjéig jut el, ott 1x végigmegy a csík és a második elején szó nélkül újraindul a gép. Mi lehet ez?
Csökkentett módot + előző működő konfigurációt automatikusan felajánlja, de egyikkel sem mükszik.
Tipp, javaslat?
-
Pá
addikt
Köszi, közben rájöttem.
De nem volt rá szükség végül, felborítottam a gépet, belenéztem bekapcsoltam és ment.
Szal most megjavult. Mondjuk marha sok por volt benne azt kifujkáltam, attól esetleg lehetett? Bár nem tudom, de mást tényleg nem csináltam vele és most meg megy. Fura.
Viszont találtam az alaplapon két púpos kondit, azokkal még baj lesz érzem. -
Pá
addikt
Cmosclear hogy működik? még sosem csináltam.
Amúgy nem tudom mi nem tetszene neki, semmit sem állítottam át de azért egy próbát megér. Memtest jó ötlet, csekkolom csak még kéne szerezni, tud valaki adni esetleg linket?
Tápot nemhiszem, nincs egy éves sem, meg ha el is romlott volna az nem így csinál. -
Pá
addikt
Váá, mi lehet a baja? Nagyon kéne most a gép!
Az első képernyő jön be, az alaplap logoja. Utána ha megnyomom a del-t agytab-ot akkor feladja a ''ramszámlálós'' képernyőt, de a biosba már nem lép be.
Ebbő iderül, hogy a bilentyűre reagál, csak valamiért megáll a bootlásban. Ötlet? -
Pá
addikt
Elmentem futni, alvó móda tettem a gépet, ahogy mindig.
Amikor hazaértem ki volt kapcsolva és a power gomb soksori lenyomására sem csinált semmit. Majd végül egyszercsak, pont amikor már szét akartam szedni, elindult, de csak az első képig jut el, ott megáll a töltés. Még a biosba sem tudok belépni.
Asszem régeb mintha már csinált volna ilyet. (vagy az még az előző gépem volt?) Akkor nem is tudom, hogy javlt meg, talán úgyhagytam és egyszer csak magától beindult.
Most mindenesetre ez a taktka nem jött be, akárhányszor resetelem semmi.
Mi lehet a baj? MIlletve mit tudok csinálni? -
Pá
addikt
Sziasztok! Gyors help kéne!
Apám notebookjával van egy kis probléma. A céges rendszergazda feltette neki az xp profot (a home helyett), és a C: főkönyvtár tele lett ilyen felkiáltójeles fileokkal. Ami apámnak nem tetszett így átrakta őket egy másik könyvtárba, tudom láma.
Na mindegy, onnantól nem hajlandó indulni a gép.
Boot közepén ki kiírja, hogy ''hiányzó NTLDR újraindítás ctrl+alt+del''...
Csökkentett módban, nem nagyon akar elindulni(egyébként hogy kell abban indítani, sosem tudom, én F5 és F8-cal próbáltam). Meg mást se nagyon csinál.
Van valami ötletetek? Fontos lenne, nagyon gyorsan megcsinálni, mert holnapra le kell adjon egy munkát, amihez kell a laptop. -
Pá
addikt
Hát nekem nem mond semmit.
Azt sem tudom hogy kell megnézni.
Egyébként tény hogy eléggé igénybe vannak véve, de nem hinném hogy haldokolnak, az öregebbik is csak egy éves, ráadásul van előttük venti: átlag 30 fok alatt vannak, csak a legritkább esetben melegednek 35fokra, de az a max. -
Pá
addikt
Nah szoval, inditom a gepet ilyenkor normalis esetben mindig eloszor bedobja az alaplap logojat(ASUSP5P800) kb 1-2 mpig utana megy tovabb a boot. Ma reggel nem megy tovabb. Percekig vartam de nem tortent semmi...
Fogalmam sincsmi lehet a baj, szabalyosan allitottam le a gepet.
Jah az meg hozza tartozik, hogy mostanaban napokig bekapcsolva hagyom a gepet(letoltes miatt) es ilyenkor mar csinalta azt hogy az emlitett logonal a szokasosnal tovabb idozott, de vegul mindig tovabb ment. Otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest