- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki9019
csendes tag
válasz
Buci21 #22600 üzenetére
Sziasztok!
Játék közben egyszer csak piros zöld kék kisebb nagyobb kockák jelentek meg, majd újraindult a gép, első újraindulásnál több helyen zöld csíkok voltak, majd egy kékhalállal(valami 0x00000016 körül lehetett) végződött. Azóta ha bekapcsolom nem indul el semmi, monitor készenléti állapotban, majd 20 sec után kikapcsol, 2-3 sec után újra bekapcsol.
Kis megerősítésre lenne szükségem, hogy a videókártya döglött-e meg, mert szerintem az, vagy lehet-e máshoz is köze.
(A napokban félrediagnosztizáltam másik gépen egy dvd olvasó hibát, közben csak a catalist driver szált el és feleslegesen vettem egy dvd írót.)
Köszönöm előre is a segítséget! -
freelanced
addikt
válasz
Buci21 #22707 üzenetére
Van benne valami, hát kitudja
Amúgy nagyon gondolkozom, egy SSD-n tényleg jó kis cucc, csak most még kéne ram, hogy legyen 8 giga mert a 4 kevés. Meg egy új vinyó is kéne ez a Hitachi túl hangos, egy WD jó lenne.
Amúgy a Chrome a legjobb csak ne futtatna ennyi szennyet
És így lesz 60-70%-on a memória a semmitől
-
freelanced
addikt
válasz
Buci21 #22703 üzenetére
Hmm, értem köszi.
Mert néha vírusra is gyanakszom, csak még nem volt időm teljes víruskeresést végrehajtani. Néha ok nélkül belassul a gép.
Amúgy milyen programokat tudnátok ajánlani amivel karban lehet tartani a gépet? Hátha van valami jó amiről még nem tudok.
Amúgy valahogy meg lehet nyirbálni a folyamatokat? Hogy többet el se induljon? Mert nekem is van pár ami egyáltalán nem kell.
-
Bzzz
senior tag
-
Bzzz
senior tag
válasz
Buci21 #22611 üzenetére
Nálam alapból mikor jól működött minden, akkor is 100 -on pörgött a VGA, aztán mikor tölt be a WIN akkor lecsendesedik, persze attól még lehet VGA hiba...
A táp is lehet de azért gondolom, hogy nem mert elég márkás (FSP, még 2008-ba vettem 11 ezerért) meghát áram van benne, világít az alaplap, ventillátorok pörörgnek.
Integrált VGA-m sajna nincs, most megpróbálok valakitol szerezni videókarit, hogy azt is kizárjam...
BIOS reset még nem volt,de jó ötlet, köszi! -
Bzzz
senior tag
válasz
Buci21 #22606 üzenetére
Szia!
A merev lemez lámpája folyamatosan világít tehát nem villog, a VGA ventije maxon pörög, és a képernyő teljesen sötét. normál esetben egy pillanatra szokott sötét lenni, majd aztán megjelenne a VGA+Bios információja a bal felső sarokban. tehát bekapcsoláskor se csippanás se kép.
A konfigom:
gigabyte ds3l p35
2TB WD winyó
Kingston HyperX DDR3 800 MHZ 1GB Kit
FSP 400W 12cm fan 80 PLUS A PFC
Gainward 9600 GT 512 MBKöszi a segítséget!
-
sanyek2
senior tag
válasz
Buci21 #22604 üzenetére
Sikeres volt az USB kreálás is, és linux is probléma nélkül futott. Nézelődtem, áttekintettem, semmi hibajelenség nem ütötte fel a fejét.
A prime is lefutott, több ming 10 órán átt izzadt a gép, és nem hibázott.
Újra futtattam a játékot, szintén behalt.Nem hiszem el..
Már egyszer újraraktam a játékot, de ugyan az. -
válasz
Buci21 #22591 üzenetére
Köszönöm a segítséged ,lehet valóban elkel a szerencse is...
reménykedtem benne ,hogy van itt olyan ,aki találkozott már ilyen hibával ,és ha szűrhetnénk ,hogy lap ,vagy proci ,akkor a megfelelőből vennék egyet ,míg a garanciáztatás tart,hogy ne maradjak gép nélkül....Sajnos mindkét komponensből másikat venni most nincs keret... -
-
sanyek2
senior tag
válasz
Buci21 #22577 üzenetére
A memtest nem jutott eszembe, ezt lenyomom, az SSD rendben van, a prime 95 ma fog lefutni, amikor dolgozom (éccaka) Eddig azért nem futtattam utóbbit, mert feltételeztem, rendben kell lennie, hisz minden ami számít gyári értéken van. Most már ugye a turbo boost-ot tiltottam. 400MHz ide vagy oda, a helyzet változatlan.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Buci21 #21314 üzenetére
Esetleg a Valami baja van a tápomnak...? topicban is megkérdezheted.
-
Frod
addikt
válasz
Buci21 #21308 üzenetére
Áttettem öcsém gépébe a HDD-t, ott végigfut a setup és kiírja, hogy "Sata slot 4 Hard Disk Error" vagy valami ehhez hasonlót. Pedig neki viszonylag régebbi konfigja van, de legalább nála kijelzi, hogy hibás.
Továbbá hangra hallani, hogy elkezd felpörögni, majd olyan, mintha megakadna benne a fej, ez alig 1 mp-ig tart, eljátszik 4-5 ilyen próbálkozás, és utána teljesen nyugodt. Kézbe véve sem érződik, hogy "dolgozna" a merevlemez, mennének benne a fejek vagy akármi, nem rezeg, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Autós topik
- Formula-1
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest