- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
shadow1901
üzenetére
Ezen azert mutakozik boven kulonbseg:
https://www.youtube.com/watch?v=ojgqzJ1Gp0M
Mondjuk a CS2 pont nativ linuxon, oda nem kell Proton.Sajat osszehasonlito tapasztalatom nincs, passz.
Masik topikban mondtak olyat, hogy a raytracing lassabb linuxon. -
aujjobba
addikt
válasz
shadow1901
üzenetére
Igen most ezt csinalom, plusz feltettem az earlyoom nevu cuccot, ami kilovi a process-t ha a memoria 90%-a elfogy. Ez valamivel agresszivabb, mint a linux beepitett OoM kezeloje.
Ha igy is lesz fagyas, elmegyek az SSD fele, vegulis az I/O lampa mindig vilagit amikor szet van fagyva, gyanus kicsit az is.
Ami nagyon zavar, hogy semmi nincs a logokban a fagyas elott, dmesg-et, journalctl-t nezem, semmi.
Minden rendben megy log szerint, aztan a kovetkezo bejegyzes mar a reboot. -
Porcica
csendes tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Nem, semmi nem volt. A végén completed azt resinél már csak loopolt.
KROK640 #53616
Hát az igazság az, hogy a stabilitást akartam javítani, mert minden bekapcsolva aztán Sandtstorm alatt droppolt az egész, előtte meg simán tartotta a 144 et.
De most már teljesen mindegy megtörtént, tanulságos, ez van.Úgy hagytam, ment kb 50percet. De utána konstatáltam már meghalt.
Majd jöttek a szokásos dolgok, reset satöbbi satöbbi.
Ezek után majd felütöttem redditet és szerintem az asrock nál csuklottak rendesen...amikor olvasgattam kinek mi baja van.Az utóbbi időben annyi lapot küldtek a temetőbe az egy katasztrófa. Meg valamiért többen panaszkodnak a lapok esetében arra is, hogy pl bios update után már usbk xy nem működik a lapokon. Újaknál is meg visszafelé is olvastam. Nálam ilyen nem volt pl az előzőig, most meg kinyirta az egészet.
Most az van, hogy meló miatt sajna nem tudok ugrálni, nincs időm most, de itt fórumon már írt rám egy fórumtárs ha minden igaz jövőhét talán vissza lesz tuszkolva az alaplap lelke. Csak egyeztetnem kell vele.
Amúgy köszi mindenkinek. -
Laci.1984
kezdő
válasz
shadow1901
üzenetére
Biztosan idén február 26, de alza elsőre jövő februártól mondott. Sajnos a számlát, jótállásit még nem találtam meg. Tudsz, vagy rúd valaki egy jó szervizt Budapesten? Sajnos egyébként nem mindig csinálja, tegnap hwinfo64, és occt tesztet csináltam, de semmi gond nem volt és a kosaras játék is működött. Teljesen randomizált sajnos a hiba előfordulása. Igen, én telepítettem a drivert az amd-s programmal.
-
Laci.1984
kezdő
válasz
shadow1901
üzenetére
Ilyen fekete alapon piros sávozásom van, és hőmérsékletre korábban a furmaxot mondták, ott nem tűnt nagynak a hőmérséklet.

-
válasz
shadow1901
üzenetére
Szia. Ez lehet VGA meg RAM hiba is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
shadow1901
üzenetére
1 hete ezert raktam ujra mert akkor kezdte el csinalni es arra gyanakodtam valami frissites cseszte el.
Win11-> ms.com
Netkapcsolat volt, ahogy eddig is.
Semmi driver kereso, WU tesz fel parat magatol, azt mindig is felrakta, nincs belole ujabb.
A gepen amugy tenyleg semmi sincs, ezen felul Chrome, O365, VLC.
-
codec
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Volt valami a Z-s giga lapokkal?
Kicsit lemaradtam, mesénél róla?
2-4 (szürke)slotok, lap kézikönyve is ezt javasolta. -
milan26
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Biosig is csak egy stickel jutott el, úgy állítottam be. Bios reset nem volt.
-XMP bekapcsolva
-Feszültségek beállítva
-2T beállítvaRam be, és működik.
-
milan26
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
-
Vismajor01
addikt
válasz
shadow1901
üzenetére
Ez volt nálam is, A1-B1 meg se mukkant, A2-B2 ment de csak 2400 mhz. Asus gariztatja a lapot.
-
RVR400
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
Reserved for: RAM van but nemtetszik.

-
WiZARD
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
Volt BIOS frissítés. Gigabyte qflash megy minden nélkül.
Amúgy jogos, listában nem volt. De használtam már pár ramot életemben, sose listát böngésztem.
Patriotot milyen ramot topicban ajánlották, magamtól nem azt vettem volna, de rég foglalkoztam témával, gondoltam egy kérdést megér, hátha más naprakészebb.Most jön a Crucial, a listán ez sincs, csak 3 másik. De mai rám árak és elérhetőség mellett örülök ha van valami.
-
mancer7151
aktív tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Vagy a ramot más gépben kipróbálni. PLusz még tiszta-e a foglalat, por szösz akármi miatt lehet érintkezés hiba.
-
milan26
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Oké, köszönöm a segítséget!
-
milan26
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Nem világít semmi. Magyarul vegyek egy új lapot?
-
milan26
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Táp működik, de pin összeérintésre sem reagál.
-
milan26
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
A gomb csere már megvolt. Kipróbálom az összekötést meg az elemcserét.
-
milan26
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Ezt hogy érted? A tápon, és kapcsoljam be, hogy felpörög-e?
-
milan26
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Azt mondja hogy nem csinált semmit. Délután be akarta kapcsolni és nem indult.
-
Dave567
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
Volt nálam egy srác aki mókolt az elemmel, mert neki is hibát írt ki telepítésnél, aztán egyszer csak jó lett, én ezt tudom.
-
freelanced
addikt
válasz
shadow1901
üzenetére
Nem tettem bele ujat, a regi ment vissza, kiszedtem es elem nelkul inditottam.
-
Dave567
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
A képnek nincs, de a telepítőnél, mikor megáll fél úton akkor van valami nem? Azaz félbe szakad.
-
Dave567
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
Köszönöm, ki próbálom.
Annyi még, hogy egyszer csökkentett módban be tudtam hozni a képet a monitoron, újra indítottam és el is ment a kép, de olyan durván, hogy utána a monitor be se kapcsolt. De a TV-n meg jó volt. -
KROK640
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Ráadásul egy vadi új 250GB-os SSD sem drágább, ha esetleg SSD-t cserélne és Windowst klónozna 700GB másolgatása helyett
-
BoneDragon
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
-
Zadia
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
25 éve rakok össze pc-ket.
Végre sikerült.
Eljutottam biosig.
Hogyan tudom beállítani ,hogy a memóriák 6000MHz menjenek és ne 4800-on.
Amd expót bekapcsoltam újraindítás után is csak alap órajelen mennek.
-
Zadia
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Úgy is próbáltam. 2-vel is . Mindig a cpu dram led világít
-
sutyesz96
addikt
válasz
shadow1901
üzenetére
Kipróbáltam egy harmadik hdmi-vel is, és egyelőre ezzel nem jelentkezett a probléma (egy bő óra használat mellett). Korábban egy hdmi cserét próbáltam már, de érdekes, hogy pont 2 hdmi is egyszerre adta meg magát pont ugyanolyan tünetekkel. Gyakori tünet ez hdmi meghibásodásnál?
-
majnkopf
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
igen azt azért nyilván tudom hogy nem ragad ott másik monitoron csak próbáltam humorizálni. viszont láttam annyiféle kacinfántos bagatel hibát gépeknél hogy mindent is megpróbálok most már adott dolgoknál még ha full hülyeségnek is tűnik. mint mondtam több másik egérrel sem működik több másik usb slotban sem akár elosztóval sem. így szerintem a hardver ezen okát kizárhatjuk. egyébként fogalmam sincs mikori telepítés, nagyon régi. ritkán volt használva az elmúlt 2 évben. csak kb filmezésre hogy a tvhez csatlakoztassam meg 1-2 alapvető nem gépigényes időtöltő játékra a mentális egészségem érdekében
első körben azért "baj" az újratelepítés mert vannak rajta dolgok amiket ki kéne menteni így nem ezzel akartam kezdeni és nem volt meg a megfelelő kapacitásom eddig erre a folyamatra így gondoltam megkérdezem hátha valaki találkozott már efféle érdekességgel. külföldi fórumokon találtam dolgokat de nekem sajnos egyik sem segített. még megpróbálok valamiféle windows update-t aztán a gban féle dolgokat. utána teljes reinstall valószínűleg. a mazochizmust szeretem, már olyan dolgokon sikerült régebben is átvergődnöm hogy nem az az első gondolatom hogy reinstall
de azért köszi a tanácsokat 
-
KROK640
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Teljesen egyetértek. Az ilyenkorú lapok már erősen lutrik, maximum akkor érdemes megvenni, ha beleszámolod, hogy alkalmasint újra kell kondizni, vagy nem baj, ha megint megáll.
Ha most vesz egy ilyen lapot, és félév múlva megáll, akkor megint itt tart.
Szóval igen, jobb lenne valami új(abb)at összerakni low end szinten. Az pedig nem baj, ha jobb teljesítményű a gép, így talán később avul el. -
hentes555
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Szia!
Én tettem fel a win-t az SSD-re, miután fel raktam vártam egy darabig és megcsinálta magától a drivereket, én csak az AMD Adrenalin szoftvert raktam fel meg az Asus AISuite 3-at. Eszközkezelőben minden OK-nak tűnik. HDD, SSD tesztelve, 100%. Először a PUBG HDD-n volt, azt hittem az a baja, átraktam SSD-re, de ugyanaz. A Wreckfest is HDD-N van és az még megy szépen.
-
estikornel
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Garanciáról nem volt szó, bíztam a közel 200 pozitívban és a reális árban plusz örültem, hogy végre találtam és nem vitték el előlem 1 óra alatt az alkatrészt. Egyelőre úton van egy ryzen 3 1200, majd kipróbálom vele. Ha valami változik vele akkor majd aszerint járok el, visszavételt meg kétlem hogy vállalna, mert nem tudtam aznap kipróbálni mert későn értem haza és még a cpu foglalatot is ki kellett dzsuvázni.
Valóban, működik de nem kishibás árat fizettem érte és ez bánt csak. 10-15-ért vannak ilyen ram hibás vackok. -
estikornel
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Az eladó azt állítja ő 4 darabos kittel használta és neki jó volt.. Nem tudom, lehet-e kompatibilitási gondom, hogy az 5600x-emmel amit bontatlanul vettem valamiért nem jó. Ezért gondoltam egy olcsó ryzen 3-mas procira hogy annyit még megérne rászánni.
Olvastam, hogy hajlott cpu pin vagy túl szorosan/lazán felszerelt hűtő miatt is lehet de egyik sem áll fenn. Tegnap szereltem szét teljesen és újra összeraktam de nem oldotta meg... 28000 ft viszont látásra -
tkohun2107
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget ,működik ...máris megyek apritani ✌️
-
vzsryl
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Kaptam kölcsön egy GTX680-ast, szóval akár CS2 közben is ki tudom próbálni, de először még tesztelgetem az eredeti felállást.
Indítottam egy sima Prime95-öt, amit stopolni akartam néhány perc után, de a stop lenyomása után azonnal fekete képernyős fagyás. Közben nyitva volt a youtube is firefoxban. Ki-bekapcsolás, és most fut már 25 perce a Prime95, RAM terheléses módban, de egyelőre hibamentes.
BIOS-ban még nem néztem semmit, de azt is átnyálazom ma este.#52146 tserrof77: Legyen igazad, mert DDR4-es RAM-ot nem tudok senkitől sem kölcsönkérni. A szomszédnak még DDR3-asa van.

-
renegade8
csendes tag
válasz
shadow1901
üzenetére
chasis fan akart lenni, nem processzor fan.
-
Kornel1212
újonc
válasz
shadow1901
üzenetére
Az egyik 8GB-os RAM-ot kiszedtem belőle és úgy működik. Ez esetben az a valószínűbb, hogy a RAM Modul vagy pedig a RAM "foglalat" hibás?
-
Apone33
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Vírusírtó nem talált semmit. Memória korlát nincs beállítva, úgy indul újra mintha én csinálnám. Chrome újratelepítése megvolt. Most éjszákra direkt bekapcsolva hagytam a gépet, csak a total commander volt nyitva, reggelre újraindult. Mem. teszt sem talált semmit, stabilitás teszt is volt egy órán keresztül szintén hiba nélkül.
-
callmeakos
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
És basszus a csavarhúzós dolog működött. Köszi a tippet. Valami baj lehet a ház front panel csatlakozójával (ennek egybe van az összes pinje - pwrsw, front panel led, restart stb..) és valamiért nem adta be. Az volt még a fura hogy legelsőre az összes rgb felkapcsolódott, onnan tudtam hogy kap áramot, utána viszont teljes süketség volt és semmire nem reagált.
-
zozek
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Az megszokott sebességhez kèpest,kb. 10-ből 3 alkalom.
De jövő héten ráérek,majd kicsit jobban belemerülök. -
zozek
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Pl. AMS2 pálya betöltés sokáig tart,nem mértem le még. De DBZ fighterz-nél is tapasztaltam mikor ketten játszunk és karakter választás után a "vs" töltőképrnyő ideje érezhetően megnőtt.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Semmi hang nincs. Memória nélkül is próbáltam , ott pittyeg a speaker , szóval az is funkcionál.
Abszolút semmi képet nem ad.
Egyedül azzal a nyamvadt 8600gt kártyával ad képet.
Egyedül alaplap csere nem volt , bár a bolti MSI kártya működött másik deszka alatt , szóval lehetséges , hogy a P45R2000 lappal lehet valami...De elengedtem a dolgot , ráment 4 napom , több órás alkatrész cserebere és visszaértem a kiindulási pontra
. Majd ha megdöglik a mostani alaplap akkor nekifutok mégegyszer a kártya cserélnek egy másik alaplappal. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Másik tápot ( moduláris) is ebbe próbáltam és ugyanezzel a modulárissal egy másik lapba próbáltam az MSI VGA-t. Ami működött. Utána raktam ezt a tápot ebbe a p45r2000 lapba. Itt már meg se mukkant , vagyis felpörög a procihütő és ennyi. Majd kivettem innen az MSI VGA-t és beraktam a 8600gt-t helyette , ezzel meg így elindult .
Másik kábelt nem próbáltam , mert nálam nem jelentkezik a színeséd.
Az SLI-t nem piszkáltam , simán csak átraktam a PCIe x8-as slotba , ott viszont egyik kártyával se ad képet .
Az MSI kártya passzív hűtésű , a CPU csatlakozás szintén rendben , mert amint berakom a 8600gt kártyát megjelenik a kép.A BIOS-ba is át van állítva PCI-ről PCIE-re a chipset. Fordítva is néztem , de egyedül csak a 8600gt kártyával jön be a kép.
Totál nem értem az egészet

-
vs2009
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
-
vs2009
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Ha bedugom a fejhallgatót előre akkor van hang illetve ha hangfal be van dugva hátra ott is van hang
De ha tv re kötöm akkor nem jön hang a tv-ből
Intel gépem volt eddig annál simán ment -
secler07
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Kb három hónapos a konfig, minden alkatrész új. Ezt kihagytam az eredeti posztból. Külföldi fórumokon olvastam hasonló VGA hibát, ezért a fő gyanusitott a VGA volt, de meggyőzött, hogy egy másik konfigba több mint egy hétig nem produkált hibát..
-
Pityke78
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Melyik az a két pin, amit a 24 pines csatin össze kellene zárnom?
-
Pityke78
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Nos, megnéztem a bekapcsoló gombot, az működik rendben, ki is mértem, szóval ez kiszűrve.
A táp egy FSP Hexa+ 500W-os, ami kb 6-7 éves lehet szerintem, de ez csak tipp. Nem tudom pontosan mikor raktam össze a gépet.....

Az alaplap egy Asrock Fatal1ty H97 Performance lap, szinten ugyanannyi idős és soha nem volt húzva, vagy bármilyen tuningolás.
Annyit vettem észre, hogy a tápban a ventilátor megpróbál pörögni, de pár fordulat után megáll, majd kis idő múlva újra megpróbál elindulni.....pár pörgés, majd újra megáll.
Tudok még valamit nézni itthon (van multiméterem), vagy szerezzek egy csere tápot, hogy tovább tudjak lépni?
Köszi mindenkinek a segítséget, hozzászólást!
-
nemlehet
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Igen, memória profilt próbáltam kézzel is állítani meg az elmentetteket is. MIndegy hogy XMP2 3200 MHz vagy 2400 legbasicebb.
A kondikat néztem, de nem látok semmi ordítót. Időközben volt egy házcsere is (Zalman Z9 Neo-ra) de sajnos nem lett megváltás.
A RAM egyesével való tesztelését próbáltam már ugyan az.
1 M2 SSD van a gépben összesen, minden mást NAS-on tárolok.Ebben a Z9 házban mindent bekötöttem de a másikban csak a reset gomb volt bekötve powernek (a többi nem ért el oda ahova kellett volna
).Cimbora nem szivesen válna már meg a lapjától mivel neki működik. Amúgy mivel már rengeteg órát elszúrtam neten túrva ezért elég biztos vagyok benne hogy ez valami eldugott nagyon specifickus hiba lesz amit valaki tud kapásból vagy soha az életben nem fog kiderülni mi az. Már amúgy is csábítgatnak a B550 lapok

Sajnos ahogy Salma Hayeket úgy megoldást se mindig kapunk a problémáinkra. -
nemlehet
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Hát ilyen néven nincs és emlékeim szerint amikor végigtúrtam a mindenféle 3 betűs funkciókat (t*kömért nem lehet amúgy odaírni mit csinálni főleg ami gyártó specifikus) ott se volt ilyesmi.
Igen jogos a táp kérdés, nekem is az volt az egyik első ötletem, de sajnos nem.
Nincs integrált VGA, a Ryzen 5-ben nincs. Egy GTX 1080 van a gépben erről próbáltam DVI-n, HDMI-n és DP-n is képet varázsolni amikor "csak pörögnek a ventik" de no signal.
A BIOS-t már jó ideje nem piszkáltam, a legújabb van rajta. Alaplapi elemet is kicseréltem just in case. Én nem tudok másra gondolni minthogy a win frissítés kavart be. Nagyjából így nézett ki a dolog:
Fresh install, hiba ugyan úgy jelen van.
Felraktam az All-in-One AMD drivert as Asrock honlapról jó lett kb 3 hétig, normálisan működött.
Jött a windows frissítés, kérte hogy indítsak újra, megint beragadt a BIOS előtt.
Áramtalanítás után megint elindul, clean installal felraktam megint az All-in-One drivert, de már nem lett jó.
Azóta megpróbáltam párszor újratelepíteni a windowst hátha sikerül megint normális működésre bírni de sajnos no success.A billentyűzet egy remek kérdés erre nem gondoltam de sajnos ez sem, mert a véletlen úgy hozta hogy kb 2 hónappal ezelőttig egy Ozone Blade-t használtam aminek a macsek szétrágta a kábelét így most le lett cserélve egy CM CK 550-re. Viszont az egér (Steelseries Rival 110) az macros azt még nem próbáltam kicserélni ez nem rossz ötlet, van itthon másik.
Nincs USB 2 hátsó kivezetés a lapob, csak a házon van. Abba egy telefontöltő van csak bedugva, de ezt próbáltam már kihúzni, nem változik semmi.
Igazából tökre el tudnám fogadni hogy szar a lap, ha amúgy nem lenne betonstabil még stressz teszt alatt is illetve ha nem lett volna olyan szituáció amikor rendeltetés szerűen működik. Inkább az piszkálja az agyam, hogy furcsa az egész.
Ha hiszek a PCX-nek akkor ők egy APU-val próbálták és nem jött elő a probléma (explicite rákérdeztem hogy többször újraindítottak-e áramtalanítás nélkül és azt mondták igen).
Szerintem lap csere lesz ebből, mert ez a táp lekapcsolgatás nem igazán szerencsés, és bár nyilván nem esik jól 30-40k egy lapra de inkább mint a VGA vagy a CPU purcanjon meg.
-
nemlehet
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Vadi új (nah jó már nem, 2-3 hónapos) Bequite Pure Power 11 500 W. Előtte egy kb 5 éves 800W Corsair GS 800 hajtotta, ugyan ez. Haver tápjával is kipróbáltuk, neki ugyan ez a Bequite van csak kb 1,5 éves, ugyan ez a probléma.
Nekem igazából 3 ötletem van: Vagy hibás az alaplap és nem valami megakad a "power down processben", vagy megsérült az UEFI valahogy, esetleg valami nagyon fura inkompatibilitási eset áll fent amitől megbolondul az energiagazdálkodás.
-
pureez
csendes tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Az a baj, hogy a sima "fast boost" opciót nem ajánlja fel, csak az "ultra fast"-ot, azzal meg nem bootol a gép, megáll biosban... (gondolom azért mert azt írja hogy csak win 8 -al működik az ultra fast)
-
pureez
csendes tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Igen Asrock alaplap (A320M-DGS), de nem találok olyan opciót, hogy Dehumidifier
-
mircike1
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Köszönöm. Bármit is jelent, amit írtál, továbbítom a gyereknek.
-
scabi78
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- GAMER PC RTX 4080 SUPER, Ryzen 7 7800X3D, 1TB SSD, 32GB RAM
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

első körben azért "baj" az újratelepítés mert vannak rajta dolgok amiket ki kéne menteni így nem ezzel akartam kezdeni és nem volt meg a megfelelő kapacitásom eddig erre a folyamatra így gondoltam megkérdezem hátha valaki találkozott már efféle érdekességgel. külföldi fórumokon találtam dolgokat de nekem sajnos egyik sem segített. még megpróbálok valamiféle windows update-t aztán a gban féle dolgokat. utána teljes reinstall valószínűleg. a mazochizmust szeretem, már olyan dolgokon sikerült régebben is átvergődnöm hogy nem az az első gondolatom hogy reinstall
. Majd ha megdöglik a mostani alaplap akkor nekifutok mégegyszer a kártya cserélnek egy másik alaplappal.