- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
A hibamentes része már eléggé jól hangzik

Akkor érdemes VGA vonalon tovább kutakodni.Ez bányász gép volt. Az alaplap ugyanis bányász gépekhez való, és elég drága ahhoz, hogy valaki nem veszi meg csak poénból. Gondolom bányabontás után épített köré egy elfogadható gépet, belerakta egy házba, és így adta el. A gyanúsan erős táp, a pici SSD, az alaplap, mind erre utal nekem. De ennek nincs is jelentősége, csak érdekességképp mondtam.
-
shadow1901
senior tag
válasz
vzsryl
üzenetére
Én memtest86-ra gondoltam. De gondolom itt is kijön a probléma ha van. BIOS reset legyen.
#52149 tkohun2107
Másnál is van probléma a W11-en való indításnál. Gugli hátha tud okosat.
De gyorsan random kerestem neked egyet. [link] [link] Nem tudom, hogy hasznos-e valamelyik. -
shadow1901
senior tag
válasz
vzsryl
üzenetére
Kölcsön VGA jó kiindulási alap. Addig amíg az esetleg megérkezik mehet egy memtest. Vagy ram megcserélése/kiszedés
Tehát lényegében win betöltés is képes megfagyni. Nem feltétlen teljesítmény kérdése így ram gyanúsabb. Bios reset volt?
De gyorsabban kiderül a VGA hiba, ha picit integrált VGA-val használod.
De kicsi "tornáztatás" után meg egyre jobb?!
-
alexride
csendes tag
válasz
vzsryl
üzenetére
Processzor hűtőről van szó! A táp XFX Pro 450W. A processzorhűtőn (TX3 EVO) lévő ventilátor a hangos 2000RPM körül mozog alapjáraton és ez csak felfele ugrál akár már netezés közben is. Processzor alap hőfok 36 fok és ez olyan 45-re ugrál fel mondjuk böngészés közben. Alapjáraton a processzorhűtő a legzajosabb és ha ugrál az RPM akkor még idegesítő is a hangja.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Megvan a probléma forrása. Tápegység. A jó öreg PNF feladta a küzdelmet.

Most egy noname Micase 400W-os viszi a 200W-ot zabáló "szörnyeget. A probléma, hogy csak egy SATA kábele van, és így csak egy vinyót tudok egyszerre működtetni. Vasárnap nem kapok sehol átalakítót.
Egyébként csere alaplap van benne, de a PNF-fel ez sem indult, szóval nem az alaplap volt a ludas. -
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Hát komolyabb a probléma.
Elindul a gép, zúg, de csak villog a monitor állapot jelzője, és nincs kép. Hibahangot nem ad ki.
Aztán Elindult rendesen sokadik próbálkozásra, de miután bebootolt, leállt, majd újraindult. Eljutott az alaplap típusásnak kiírásáig, aztán újraindult, meg még 10x így. Ezután eljöttem dolgozni. Ha éjjel hazaérek, mire gyanakodjak?
Nekem a táp és az alaplap gyanús.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- GAMER PC RTX 4080 SUPER, Ryzen 7 7800X3D, 1TB SSD, 32GB RAM
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest