Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dt451
csendes tag
válasz
üzenetére
Ma megjött a tesóm a táppal... plusz a teszteléshez kivettem a lapot a házból. A memóriafoglalatok felett ekkor szúrtam ki a három kondenzátort, amik enyhén púposodni kezdtek, és mintha oxidálódás nyomai látszanának a felületükön. Így az alaplapban már biztosan nem bízom. Bár láttam már púpus kondikkal évekig működni lapot, és memóriahibát sem generált a memtestek során a dolog...
Van esetleg valaki aki nagy biztonsággal cserélgeti a kondikat? Nem volna baj tenni egy próbát, hátha menthető még a lap. Holnap azért egyszer még elindítom, mit mutat.
Valaki tud nekem egy házilagosan kivitelezhető módszert tápegység bemérésre? Bár egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem a Hipro HP-W700WC3 adta meg magát... azért szeretnék biztosra menni. Nagyon masszív, nagyon stabil darabnak bizonyult idáig. Egyes tesztek szerint alázza azokat, amikre most pótlólagosan keretem volna. Ha házilagosan nem is tudom megoldani, egy megbízható szakihoz elvinném beméretni. Rászolgált, és jó esetben még évekig szolgálhatna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest