Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Trebron09 #11695 üzenetére

Nekem van olyan alaplapom, ami alapból úgy indít, hogy 0.25%-on van. Ez egy tuning, húzza a megaherzeket felfelé...de ha fagyások vannak, akkor ez is okozhat ilyet. Van egyébként olyan alaplap is, ahol ez a finkció alapból disable beállításon indul. Ezért szoktam írni, hogy ellenőrizze mindenki.
    CoolMan81: Az a jó ha nem használja. A memtest helyett a játék indítást írtam neki, ami az egész rendszert leterheli. Ha működik az összes többi hardvere, egy perc alatt kiderül, mert azt mondta, hogy a játék indításakor azonnal lefagy a gépe. A ráérést ezért írtam... :U ..de ki hogy szokta.
    A hibás memóriát is próbára írtam neki:ha ismét fagy, de egyébként meg nem...akkor az a memória kuka. A memtest nevű programhoz nem értek, sose használom nincs türelmem megtanulni, a hiba üzenetét sem értettem, ezt írtam is.
    De mivel ide értél közben, így már nem kell a memtest miatt vakarnom a fejem :D

Amire hibát jelzett a memtest, azt a darabot hanyagold, hallgass CoolMan81-re, ő ismeri a memtestet. Futtasd le a másik memórián is a memtesztet.

Új hozzászólás Aktív témák