Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
Synthwave #56 üzenetére
Nem, de bárki lehet az. Mármint nem 27 éves, hanem olyan akinek olyan papírja van amivel lehet is pénzt keresni. Az érdeklődési kört nem értem, hogy tartozik ide, de ha a munkára írod akkor nem azt kell választani amit szeret csinálni az ember hanem azt ami jól fizet. Ha ez a kettő egybeesik az szerencsés véletlen, de a második pont fontosabb.
-
Csandi
őstag
válasz
Synthwave #50 üzenetére
Frissdiplomás pénzügyesek kezdőfizuja 650 bruttó körül van, ami az ő korukban még szja mentes, és évente van inflációs emelés + ha még elő is lépnek akkor az azon felül is dob 100-150 et a fizun, illetve éves bónusz ami ~1.5 havi fizu. Így mire kiesnek az szja mentes korból addigra keresnek annyival többet, hogy ne legyen nagyon fájdalmas a hirtelen nettó csökkenés. Egy standard albi mondjuk 200-220 + rezsi, ha van párjuk felezik, ha nem akkor akár lakótárs. Kaja ha főznek és egészségre is figyel akkor megvan 2 főre 150.
Ezek után aki nem tud legalább annyit félretenni gond nélkül az tényleg magára vessen. Egy gazdasági diploma meg igazán könnyü, munka meg van dögivel csak nem KKV-hoz kell menni.
Én most érek a 4. év tapasztalatomba 27 évesen (2 évvel később végeztem sulival és dolgozni is csak utána kezdtem el), és most úgy, hogy élek is, barátnővel meg felezzük az itthoni költségeket a fizu kb. felét rakom félre, ami kb. 400k (mármint a fele), illetve munkahelyet váltottam ahol 6 havonta van bónusz, akkor 1-2 havi fizu. Nem vagyok kiemelkedően okos, nem jártam top suliba, csak értelmes szakot választottam amiben van karrier, jó céghez mentem dolgozni és csináltam. Akinek ez nem megy tényleg magára vessen.
Gyerek nincs tervben, nem is lesz
Új hozzászólás Aktív témák
ph Úgy fest, hogy a PCI Express 5.0 jel stabilitásával nincs minden rendben, de kis munkával orvosolható a jelenség.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest