Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
1. A lökdösődés megszokás kérdése, de meg lehet szokni. Sőt, nem egyszer fordult már elő, hogy 3. helyről úgy lettem első, hogy az élen járok egymást ütötték

2. Ennek részben az az oka, hogy indulásnál jó fordulatnak kell lenni ahhoz, hogy perfekt rajtolj. Sőt, van is egy skill, ami megfelelő RPM esetén kinitróztat téged a rajtrácsról.
A másik, hogy bizonyos szintek után bejönnek olyan passzív skillek, amivel a kocsi teljesítményét dobhatod meg.
Ja, és itt egy jobb autó meg nem jelent automatikusan jobb sofőrt is
3. A SpeedBoost a valódi dollárért vásárolható pénz a játékban. Egyelőre nincs sok értelme (hacsak nem akarsz 3-nál több kocsit), de ez szvsz a jövőben változni fog.
(#255) Thunderzolee A mágnest sokan nem szeretik, de én elfogadom a jelenlétét, még ha rám is nyomják. Legalább az élen járó játékosnak se fenékig tejfel az élete (max addig, amíg használja a pajzsot).
(#259) jagada A 240SX-nek ugyanazok a statisztikái, mint a Silviának.
A képen látható csávó meg vagy hacker, vagy nagyon tud vagy -ami valószínű- csak Single meneteket nyomott. -
Mr.Skynet
senior tag
"Részemről ez a játék ugyan akkora nagy 0, mint a Carbon óta kijött összesn NFS..."
Ezzel kapcsolatban mondasz valamit
Többiek:
- igaz azt mondtam T3 alatt már nem fogok kocsit venni, hát mégis vettem egy olcsó 350Z-t, mert túl sokan emlegetitek...A nekem baromira nem bejövős EVO után, a 350Z észrevehetően jobban irányítható mint az EVO. (magánvélemény)
- A csóró Nissan Silvia viszont rájöttem miért tetszik nekem annyira, baromi könnyű, felkennek a falra és irányítható marad és nem olyan mint egy szikla, hogy nyomom neki -jobbra-balra és hát talán 1 év múlva el is kezd kicsit kanyarodni.
- Meg ami azt illeti baromira hiányolom a Most Wanted-ből a sok kocsi beállítást, ott ha beállítottam, hogy a kormány mennyire legyen érzékeny, akkor kanyarba akár az oldalamon bukfencezve ki is szálltam a mókuskerékből
World-ben mi történik, nyomom kanyarodjon, erre semmi --- > száll bele a falba nyíl egyenesen
Kézifékkel meg a lovaskocsi színvonalára lelassul...Szerintem ha én a pályán 170-nél elrántanám a kormányt, akkor nem lassan oldalazva egyenesen szállnék bele az előttem haladó kamionba, hanem 0,1sec alatt b.sznám neki a szalagkorlátnaka kocsit, vagy egyből az oldalamra fordulnék és még fél km-en át pörögnék az oldalamon. Ebben a játékban a fizika teljesen irreális
Csak erre meg ne, hogy azt mondjátok, hogy ez nem szimulátor, mert a MW se volt az és mégis jó volt.ui.: komolyan mondom az tartja bennem a lelket, hogy csak találok egy normális kocsit, ami megfele az úgy tűnik ultra magas elvárásaimnak

Új hozzászólás Aktív témák

- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- DJI topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Arch Linux
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- ÚJ/Használt HyperX Pulsefire Haste Egerek Fehér/Fekete Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G6 FHD, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

World-ben mi történik, nyomom kanyarodjon, erre semmi --- > száll bele a falba nyíl egyenesen
Kézifékkel meg a lovaskocsi színvonalára lelassul...
Csak erre meg ne, hogy azt mondjátok, hogy ez nem szimulátor, mert a MW se volt az és mégis jó volt.