Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #8508 üzenetére
Hájjj !
Na az ijjjentől van hányingerem amit ez a vadalma csináll !!! Szétbarmoja a játékot - és még nyer is -csak hálll istennek vezetni aszt amit NEMtud ....
tutu : köszi az mp4 infót !!!
más : mr2 kéne skilll full ( mer nekimegyek valaminek , és ugy lelassit , hogy elis vesztem a csatát).
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
SylarHUN #8508 üzenetére
Hoppá, elég érdekes volt a vége. A csalókkal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, ami tegnap este esett meg velem. Egy négy fős mezőnyben voltam. A rajtnál mindenki elindul, két kocsi mögöttem, egy kocsi előttem. Az élen haladót megelőztem és egy egész jó kis előnyt autóztam ki a komplett mezőnnyel szemben, de 96%-nál hirtelen második helyre rakott át (senki se volt a közelemben sem a térképen, sem a monitoron, levágóra nem volt lehetőség) és a rajtnál mögöttem haladó egyik autó került az élre és elvileg 2.32 másodperccel el is vert. Ez is cheat lenne vagy mire véljem a pozíciócserét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest