- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
WASPZotya
tag
válasz
sunny84 #7837 üzenetére
Volt E30-am de ellopták pár éve Egerben , hogy rothadjon meg .
Volt már pár kocsim, sok autót vezettem, de ezt szerettem a legjobban.85-ös évjárat volt, és már abban volt klíma, elektromos tükrök, elektromos ablak, elektromos napfénytető stb.
Jó kis gép volt.
A Bömbisek is ki tudnak hozni akkora teljesítményt, csak szeretnek rajta hagyni kis tartalékot.
Amúgy ültem én haverom Civicjében, nem egy életbiztosítás.
200nál villog az utastér világítás, mert a menetszél tépkedni a hátsó ajtót,köszi nem kérem.
Nem mondtam egy szóval sem hogy nem jó a Honda, én is akartam venni anno Vti sedant az Octavia után, de inkább vettem egy Yamaha R6-otJobban megy
Ha lesz pénzem én tuti Bömbit veszek legközelebb is, nekem az nagyon bejött, és nem egy embert ismerek aki Hondából Bmw-s lett.
Régi nem szétcseszett, szétrohadt jó E30-at nagyon nehéz találni itthon, de ez más típusra is igaz.
Nagyon meg kell nézni mit akarsz megvenni.
Egy biztos, a Ford nem autó!Nincs az az Isten hogy még egyszer vegyek Fordot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest