- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
ácsi ácsi! Nem miattam nullázták le. nem is magyar miatt. gondolom , a lyons and hwy201 idő miatt. És igen, úgy érzem, hogy attól mert gyerek, nem kellene hazdunia, sem nekem, sem neked vagy bárki másnak. Elég nagy szemétésg, hogy a barátai ellne csalt viktor, még rátesz egy lapáttal, és hazudik több, mint fél éve. Mindeközben jár a pofája, hogy Tutuhawer egy köcsög, nem tud menni, és nem tud veszíteni. A legjobb nem vagyok, veszíteni viszont tudok, 3500-nál is több vereségem van. És ő pofázik nekem meg mindenki másnak, hogy amatőrök... A nagyképűség és a hazudozás az, ami bánt igazából, a csalás ténye szinte mellékes. Az a nemtőrödömség, és álszent duma, amit az egész kibaszott magyar közösség nyom, az meg gyomorforgató. Mind3 fórum naponta utálja a csalókat és értelmetlenül nyomkodja a report gombot. Amikor meg tenni lehet, kell tenni, a többség ugyanígy azt mondja, hogy gyerek, meg hülye, ne foglalkozzunk vele. Ez zavar igazából a legjobban.
-
UFO1
senior tag
Egyetértek de azt már nem értem miért nem lehet az ilyen csalókat szűrni elvileg az EA-nál látható hogy nem tisztán játszik. Nem kéne banolni mert ha költ akkor az az EA-nak bevétel és hát nem lesz a saját ellensége, de (és ez Tutu hozzád szól) nem lehet egy olyan progit írni (biztos lehet az EA-nál + pláne) ami az ilyet egyszerűen DNF-re dobja. Hamar eltűnnének a pályákról.
Persze a világranglistán sincs helye akár ügyesen csal akár nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asustor NAS
- Futás, futópályák
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest