Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szia!
Én a Route 55 -ön mentem néhányat (8-9 -et) és 2:46-körül hozott 911 GT3. Mivel ez single volt, ez kb ua az idő mint a 2:34 privátban ahol nem nyomják folyton a mágnest (legalább 6-öt kaptam) rád.
Megnézheted az eredményt a netten, de frissíts rá mert még nem volt időm ezen a pályán. -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Segítsen mindenki, ítéljük meg együtt, ne legyek én a szemét, ahogy Viktor írta nekem. Tessék bizonyítani, hogy hülye vagyok, vagy tessék mellém állni:
Ha valaha is bántott az orosz csaló...
Ha valaha a csetben szidtad a dél-amerikaiakat...
Ha valaha kiléptél, és meguntad a multit...
Ha valaha hitted, hogy a report gombbal segítesz...
Segíts most. vagy nyerünk egy kiváló pilótát, akit azóta több roppant csúnya idő miatt le van nullázva, vagy kiderül, hogy az egész magyar közösség nem törődött eddig az üggyel, és a homokba dugta a fejét mindenki. Most nyomkodjuk de ne a report gombot... A nyilakat jó ügyesen! Tessék menni, az idők ott vannak
Új hozzászólás Aktív témák

- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Androidos fejegységek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő