Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norwich
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Hát már a mostai szívem akaratát sikerült megvennem: Nissan Skyline 2000GTR

Igazad van!
Szerintem T3-ból venni is fogok egy Ford Shelby GT500 Super Snake-t ami a legeslegjobban tetszik!!! 
T1-ből is azért nemvettem MR2-t mert nekem nem az esetem az a kocsi.. lehet gyors.. lehet nagyon jó.. de nekem a 2000GTR valami elmondhatatlanul tetszik..
És T3-ból a Bentley-met is nagyon szeretem. Mondták h nem valami jó, nem sokan veszik.. de jól jártam vele h megvettem. Nagyon jól megy és mellesleg a kanyarodása is kifogástalan! 
Több kocsit is fogok venni.. de mind a T1, T2, T3 - ból lesz egy olyan amire nagyobb hangsúlyt fektetek majd tuningolásban. A kedvencekre!
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Linux haladóknak
- Apple MacBook
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem T3-ból venni is fogok egy Ford Shelby GT500 Super Snake-t ami a legeslegjobban tetszik!!!