- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #5654 üzenetére
Szinte már mindent kipróbáltam.
Egyszerűen nem megy át a PayPal oldalra, az előző hibát produkálja. És ami nagyon érdekes az az, hogy az unokatesómnak a saját PayPal-at adtam meg és neki minden további nélkül továbblép az oldalra.Már a world oldalon mindent kitöröltem, PayPal acc, csináltam újat, visa kártya is törölve lett.
Már csak az sms vásárlásaim látszanak, de azokat nem lehet törölni.Pedig szombaton még gond nélkül működött. Csak annyit próbálkoztam ezzel az olcsó vásárlással, hogy lehet letiltották nálam a lehetőségét.
BOSSZANTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen GPS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest