Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Nekem is van Suprám és R34-esem is és egyiket sem bántam meg.Mindkettőben látok fantáziát ha jó cuccok kerülnek bele tényleg jó lehet még az sem zavar annyira,hogy kicsit rosszabb a kezelhetőségük.Nem azt néztem mikor megvettem, hogy "ezekkel a sz@rokkal még versenyt sem lehet nyerni akkor meg minek" hanem az elsődleges szempont az" akarom mert jól néz ki". Egy bizonyos film széria mutatta meg nekem ezeket a csodás autókat és azóta is tetszenek.A hangjuk az teljesen rendben van és remélhetőleg még jobbak is lesznek.Az én Suprámra is elkelne egy ültetés és egy bodykit mert így elég ártatlanul néz ki.
-
gyuszito
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szeretem a Toyotát, megtartottam starterból..utálom caymant vagy mia rákot, utálom a Z4 et...eladtam őket..Skyline-ig még nem jutottam el...Érdekelne a dolog, hogy mit javítanak, mert a Supra már jócskán 500 felett van statilag, de még mindíg nem az igazi....Borzalmasan instabil, és rendkívül hullámzik, de szeretem, így megmarad...Ha visszatér javítva, akkor az én mostani Suprám is javítva lesz?

Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen processzort vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest