Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer
üzenetére
Én is őt várom, de nagyon. Mert szerintem ugyanaz a sorsa mint az RS4 nek. Van, de alig veszik. Egyébként én megvettem az RS4et és meg kell mondjam ebbe is csalódtam. Számtalan videót végig néztem róla hogyan is megy, de azokon valahogy jobban ment. Vagyis igazándiból kraft van benne, 959-et a rajtnál simán ott hagy és még az M3am is felveszi a versenyt de a szokásos hiba jön elő. Kanyarokban béééééna.... De őszintén megmondom mindezek ellenére nem tudok rá haragudni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest