- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Ha időfaragásra kell verda a T2-ből szerintem felesleges bármit is megvenned. Ha megnézed NFS-S-en az összes pályán a GT3 RS-el menték a legjobb időket (top 50-be max Murcit meg RTR-X-et láthatsz még), szóval inkább arra gyúrj hogy tökéletesen megtanuld kezelni. Én is sokat szívok vele, pláne hogy még a pályákat is tanulom, de ebből a kocsiból lehet kihozni a legtöbbet, szerintem ez elég egyértelmű. Magyarul hiába fogsz tudni jobban irányítani egy másik verdát, nem lesz olyan gyors ergo nem is érhetsz el vele jobb időt, legalábbis hosszútávon nem, ha érted mire gondolok. Szerintem várj amíg kijönnek a T4-es verdák (valamikor jövő év elejére ígérték), azok felkavarják majd kicsit ezt az állóvizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest