- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Matteo005: 9800X3D
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
válasz
tatabike #19914 üzenetére
Ez. Mindannyiunk kedvence (volt egy ideig)...
Ha ma felmegyek, sokszor alig találok pályát ahol van valaki, rengeteg csaló, fejlesztések 0, szerver leállások...Szóval NFS World az ami lecsúszott. Mondom ezt úgy, hogy pl. én áldoztam saját, valódi pénzt erre a játékra, tehát nem csak használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest