- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #1561 üzenetére
lekértem rólad pár információt, nem sok multiplayer futamot mész, az tuti. Lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy húú de fasza, ha gyorsan szinteket lépünk team escape-pel, meg lesz sok lóvé, de szerintem ez nem a jó felfogás, így szar az autó. Sok verseny kell multiban, és bizony lesz, hogy megelőznek, de menni kell előre, nekem is szar tuningokkal kell nyernem, oda kell tennem magamat is az arany kártyához. Nem vagy elkésve azonban! Én a TUTUHAWER nevű profilomat 36-os szinten egy üres ingyen t-mobile mazdával folytattam és értem el azt, amit látsz most. Verseny kell, vagy esetleg néha a haverral pár privát futam alkatrészek szerzésére. Ezt hívom melónak, sokan kurva sokat melóznak, és van, akinek piszkos, van, aki meg szórakozva nyeregeti a cuccokat, mint én. Én ritkán melózom, inkább multiplayer... A meló úgy néz ki, hogy egy tutinak mondott pályán mész te meg a haver és 5-5 arany és ezüst kártyát nyomtok. Aztán csere, aztán csere, aztán csere.... Van, aki kibaszott sokat megy abszolút 0 eredménnyel. Van, aki nem is erre a módszerre esküszik. Van, aki a kártya kifordításában így vagy úgy hisz. Sok módszer van, le is írta mindenki a magáét, de a lapunk.hu letiltotta a needforspeedworld.qwqw.hu oldalt, ahol volt egy kézikönyv is, amit én fordítottam és landa81 meg beletette pdf dokumentumba.
szerk: pályát innen nézhetsz magadnak. http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/us/
Ez folyamatosan frissül és már nyertünk olyan cuccot is, ami nincs ide felírva. Lehet itt-ott menni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest