Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
execute93
üzenetére
Neked is az eleje. (#13577) chris1997
Jó az emlékezés meg a nosztalgiázás, de azok az ajándék autók csak garázshelynek jók (eladva), versenyre mindegyik alkalmatlan, ez van sajnos. Pont a másik fórumon (SG-n) is volt hasonló kérdés és nincs sok értelme boost-os kocsikkal kezdeni, mert halomra fognak ramolni, össze fog rakni 20 – 30 – 40-es versenyzőkkel és pályaismeret hiányában nem sok versenyt nyersz majd. Persze ha uberbrutál szimulátor/drift/NFS bajnok vagy lehet Zonda-val kezdeni. Különben a legjobb vétel valóban a 911 GT2 (997) azt jól felhúzva szinte mindennel party-ban lehet.Én azt javaslom valami kis Nissan-al kezdj, Silvia a legjobb alap kezdő járgány, de ugyanúgy megteszi a 200 – 240 SX is, így hasonló tudású és szintűekkel tudsz versenyezni és fejlődni. A pályát gyakorolni meg nem árt singli-ben elkezdeni, esetleg privat-ban ha van ismerős.
Feljebb linkeltem neked egy oldalt, ott meg tudod nézni mik vannak IGC-ért (játékpénz tehát ingyen), mert azokkal is lehet nyerni és nem kell boost-ra költeni azonnal.
Itt meg könnyen meg lehet nézni mik az akciós járgányok.Ui.: kicsit olcsóbban is meg lehet oldani a boost vásárlást kis trükközéssel, az előbb említett SG fórumon fellelhető mi ennek a módja!
-
noblem1983
senior tag
válasz
execute93
üzenetére
Ha még meg lesz a 40%-os akció akkor egy 997-es GT2-t biztos sokan mások is ajánlanák A osztályban a legkiválóbb vagy a Zonda F-et S-ben nagyon ütős de én már úgy vagyok vele, hogy csak az akciós autók "érik meg" mert eredeti áron -itt pont 4000Ft egy autót venni már őrültség
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest