Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
kösz
, ám nem csak ez a versenyparipám csak ezt másképpen építettem mit a többit 
más : én nem nagyon hallgatok senkire szín sorban ami nekem kényelmes és jó időket megyek vele az a nyerő részemről , de egyedi dolog hogy 1 színű ultrára építettem ezt a [911gt3 at] nem úgy mint a másikat , és nagyon jól teljesít biztató , na de majd megteszteljük groupban mint a többi dögöt anno és nemrég a nismokat
-
UFO1
senior tag
Pedig van szerver húzás most is van, de az tuti az egyik frissítés után (üres szerveren) kb. 5 perccel mentem Beacon & Station egy 10. körüli időt GT2-vel, úgy hogy 2 NOS lőttem csak el, egy cinegés inas megelőzött 5-6 N2O-t és 2-2 juggegert és slinget használt el. Le is csalózott pedig tisztán megyek mindig.

Tutu írta az SG-n, hogy állítólag joypad-al jobbat lehet menni mint billentyűvel. Én azt vettem észre kormánnyal sokkal könnyebb íven tartani csak hátulról késik.

(#12179) tutuhawer
Igen, mert viszont válasz volt, az meg többes szám első személy!
Különben meg ne kötekedj!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Normál, Karcos kijelző, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Gamer PC - i7-14700KF,32GB DDR5 RAM, 2TB SSD, ASUS RTX 4070S
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, ám nem csak ez a versenyparipám csak ezt másképpen építettem mit a többit 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)