Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zolisx4
üzenetére
Hoppá, nem tán azt akarod mondani, hogy a GTX260 OC-én is beesik kicsit az fps a startvonalban?
Azt teljesen lehetetlen, az egy NV.

(#1370) sagesz93 Okés, De akkor miért rakták a DRIFT autók közé a Viperát? Ráadásul 170K-ért meg is vettem. Soha nem bírom majd használni amúgy semmire? Mert ha igen akkor megtartom. jelenleg sehová sem enged be vele, szó szerint.

Lauda, miért nem rakod rá összes szűrőt? Mi úgy mértük. 8XAA, 16XANISO. Nem mintha számítana, de akkor minden legyen ugyan úgy a jobb összehasonlítás kedvéért. fps-t nem fogsz vele veszíteni, legalább is én nem veszítek vele semmit, ha feltolom ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sweet.tv - internetes TV
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- Windows 11
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ahogy nézem,van egy 3* crossfire-od,és gondolom a GTX260 meg Physix-re van bent.