Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
jah én mondjuk kormánnyal játszom, nem tudom mennyiben más billel,
amúgy lemondtam mára a kétkerekezésről, mondom megyek oda ahol nincs. elindítom a versenynapot, 3 speed 2grip na az tök jó mondom mert úgyis ki akartam próbálni a fullos lexusom, speeden, elindítom (top speed run) 3. chekpointnál nyomok egy nitrot éppen a chek elött egy picivel 325km/h aztán hirtelen kanyar amit nem láttam mert kicsit emelkedett a pálya és nem nagyon lehetett látni hogyan folytatódik az út, ki is sodródtam annyira, hogy az aszfalt szélén lévő sok szar megdobja a kocsit, na TOTALED, nagyon jó, újrapróbálkozom, egy gyors javítás után. másodszorra nagyon jól ment minden míg a vége felé talán 2 chek maradt (megnyertem volna) mikor egy kanyar után megyek 300 fölött bőven és az elöttem lévő autó hirtelen megáll, na bele is szálltam szóval még1 TOTALED
ez nem az én napom
abba is hagytam 
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen egeret válasszak?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen széket vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32gb ddr4 ramok
- Jabra Evolve2 40 headset
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
abba is hagytam