- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
jah én mondjuk kormánnyal játszom, nem tudom mennyiben más billel,
amúgy lemondtam mára a kétkerekezésről, mondom megyek oda ahol nincs. elindítom a versenynapot, 3 speed 2grip na az tök jó mondom mert úgyis ki akartam próbálni a fullos lexusom, speeden, elindítom (top speed run) 3. chekpointnál nyomok egy nitrot éppen a chek elött egy picivel 325km/h aztán hirtelen kanyar amit nem láttam mert kicsit emelkedett a pálya és nem nagyon lehetett látni hogyan folytatódik az út, ki is sodródtam annyira, hogy az aszfalt szélén lévő sok szar megdobja a kocsit, na TOTALED, nagyon jó, újrapróbálkozom, egy gyors javítás után. másodszorra nagyon jól ment minden míg a vége felé talán 2 chek maradt (megnyertem volna) mikor egy kanyar után megyek 300 fölött bőven és az elöttem lévő autó hirtelen megáll, na bele is szálltam szóval még1 TOTALED
ez nem az én napom
abba is hagytam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest