Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
jah én mondjuk kormánnyal játszom, nem tudom mennyiben más billel,
amúgy lemondtam mára a kétkerekezésről, mondom megyek oda ahol nincs. elindítom a versenynapot, 3 speed 2grip na az tök jó mondom mert úgyis ki akartam próbálni a fullos lexusom, speeden, elindítom (top speed run) 3. chekpointnál nyomok egy nitrot éppen a chek elött egy picivel 325km/h aztán hirtelen kanyar amit nem láttam mert kicsit emelkedett a pálya és nem nagyon lehetett látni hogyan folytatódik az út, ki is sodródtam annyira, hogy az aszfalt szélén lévő sok szar megdobja a kocsit, na TOTALED, nagyon jó, újrapróbálkozom, egy gyors javítás után. másodszorra nagyon jól ment minden míg a vége felé talán 2 chek maradt (megnyertem volna) mikor egy kanyar után megyek 300 fölött bőven és az elöttem lévő autó hirtelen megáll, na bele is szálltam szóval még1 TOTALED
ez nem az én napom
abba is hagytam
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest