Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
Viktima87
üzenetére
Azért kell a két csillag hiány, hogy költs egy kis aranyat, ha nagyon akarod...

@all:
Btw. most lett meg az első fullos event autóm. A Snoop-os Mustang 6 csillagos, és már gyűjtök a tuningolására. Bár már megvan vele a Car Series, de mivel az a legerősebb alsó kategóriás autóm, így megérdemli, hogy kimaxoljam... Tény, hogy az az event, ahol az jött, a legjobbak közül való, ott tényleges esély van kimaxolni a kocsikat az eventen belüli ládák miatt. Sajnos a mostaniak (fastlane) már nem ilyenek, és 2 csillag minusszal adják a kocsikat.
Kíváncsi leszek, hogy a Ford GT-t 5 vagy 6 csillaggal lehet majd elhozni gold nélkül. Nekem ugyanis megvan, de csak 5 csillagosan kaptam, és azóta persze volt egy-két BP-s nap, de azért 3 csillag hátrányt behozni szinte lehetetlen...
Egyébként nem tudom, hogy figyelitek-e, hogy egyre jobban simogatják a játékot, és figyelnek részletekre. Bár nem mindenhol vettem észre, de van olyan régi pálya, ahol a forgalom irányító lámpák zöldre és pirosra is váltanak. (pl a mclaren futamon). Ez például kellemes meglepetés volt. Ahogy a Mercis eventnél is, tiszta bolondok voltak a repper fiúk, jók voltak a szövegek, amiket mondattak velük, jó volt a körítés. Nem volt olyan izzadság szagú, mint némelyik. (pl a Murcielago)
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Viktima87
üzenetére
Felesleges megszerezni, mert car series sincs hozzá, viszon a Königet ki lehet maxolni és akkor a Blackride Rivalsban patent. December eleje óta fejlesztem és már csak 2.000.000 kell ahhoz, hogy tuningolható legyen...

Személy szerint én is unom már, mindig ugyan azt kell csinálni, csak több mint egy évemet elcsesztem rá így nincs szívem abbahagyni, főleg hogy a legjobb autót nem tuningoltam ki maxra.
Írta valaki, hogy az eseményes autókat nehéz megszerezni. Nem az, csak le kell tolni mindig a ticketeket és ha nincs újrajátszható verseny akkor el kell rontani egy pályát ahol lehet driftelni pénzt. Ezekről amúgy írtak 1-2 hónapja mások is.
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Viktima87
üzenetére
csodás tanácsok a corvettes eventhez..
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vírusirtó topic
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest