Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kbenji007
üzenetére
Nekem is ugyanez volt, 7xx-as Razor BMW-met 2 meccs erejéig reggel 7-kor 493 PR-esként dobta a játék versenybe és persze szarrá is aláztak.
Azért írom, hogy 2 meccs erejéig, mert ott felhúztam magam és legközelebb már csak 1 órával később játszottam, de akkorra már rendesen működött minden, ahogyan azóta is.Hogy mi lehetett akkor a játékkal, az egy jó kérdés...
Ez a Tournament-es világranglista meg egy nagy mesterkélt dolog szerintem és egyáltalán nem valós játékosok eredményei befolyásolják.
Most sem játszok sokkal kevesebbet, mint amikor a Golf-os Tournament-et nyomtam és nemsoká zárás előtt is még csak 900 valahanyadik vagyok, míg ott végül 7. lettem, plusz 5 darab ticket aranyért vételével.
Ezt az egészet az is megerősíti, hogy akkor a topikból velem együtt is más is pont a 7. helyen végzett...Majd legközelebb, ha valaki nagyon top helyen lesz, meg kéne nézni, hogy innen mások látják-e őt a ranglista elején. Van egy tippem, hogy más név lesz a helyén.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest