Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danny365
üzenetére
Nem tudom pontosan mennyi energiád van benne a jelenlegi játékodban, én csak feltételeztem, hogy valószínűleg még így is rengeteget kellett bele áldozni. Ezt értettem becsülendő címszó alatt, mindenféle gúny nélkül természetesen.

A játékot meg én személy szerint igen is rossznak tartom, mert azt szerintem azért legtöbb ember látja, hogy itt akkor sem érvényesülne hosszasan, ha több tucat PC-s és konzolos játék árát szórná el a játékra.
Egyszerűen lerí ez a mechanika a játékról, csak a hülye nem veszi ezt észre.Ezért sem teljesen értem ezt, mert azért az EA-nél nem hinném, hogy csak hülyék dolgoznának, ott hogy a pcsába nem tűnt fel ez az iszonyú vontatott és alapjában elrontott és nagyon átlátszó, sunyi koncepció?
Ráadásul ott volt ugye több hónapos bétateszt is. Pffff...Ez a játék jelenleg inkább egy életre szóló, autó menedzselgetős játék, ahol a versenyzés és az azzal járó élmény csak sokadlagos tényező.
Talán így lehetne meghatározni ezt a valamit.Imént sikerült pár napos kitartó farmolás árán a Shelby GT500 motorjához összegyűjteni 22 db conversion dobozt (ezek beépítésével valszeg meg is nyitnám magam előtt a Wild Stallions utolsó versenyét).
Csak hát a beépítés egyelőre nem sikerült, mert ez a művelet 362 000 pénzbe fájna.

Valamiért már nem sikerült meglepődnöm és nem az a baj, hogy ezt az összeget is megint hosszasabban fogom tudni csak össze farmolni (mert egyébként holnapra össze fog jönni ennyi lé, ha időközben nem találok valami nagyon szimpatikust Black Market-en), hanem ismételten a szopatás, amivel szembesít a játék.
Abba meg már bele sem merek gondolni, hogy az ezután lévő alkatrész szintléptetése mennyibe fájna...---------------------------------------------------
@B********: Közvetlen ez előtt az NFS előtt a CSR-re voltam ráfüggve.

Választanom kellett és mivel a CSR már kifulladóban van, ez meg újdonság, ennek adtam meg az esélyt.
Az biztos, hogy a CSR2-t nem fogom elkezdeni, egy életre elegem van a gyorsulásos játékokból azután, amennyi energiám benne van a CSR-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi