Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
Elmicsi #3550 üzenetére
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de vidéken voltam.
Nos a lényeg hogy nekem is meg lett a Szilva a fárólés persze kék parts-okkal 4*-os kocsi, majd a sok szabad pontokkal a Chop Shop-ban az összeset fel frissítettem lilára és utána az összes elemet full alkatrészekkel kifejlesztettem, így lett 642PR, ami a max 4x-osan!!! Ez után lutriztam és bejött a szerencsém!
A ládánál az ezüsttel lehet nyerni Szilva BP-ket és egymás után nyertem 3x! 4BP+3BP+3BP a többit meg a napi versenyen gyűjtöttem össze és így végre meg lett a 20BP és az 5*-os kocsi, ami után a kocsi 655PR lett!!! WoW
Természetesen kb. 800goldot lőttem el erre a kocsira, ami azért elég sok ha úgy vesszük hogy 1000-ért alapból meg lett volna a 20BP, de így jobban jártam kevesebb BP-ből több cuccom lett! Illetve kalkuláltam a LaFerrari-ra is, hogy ott is nyerhetek majd goldot, ami jó lesz majd a Micsura, mivel a Feki 3* 877PR már meg van, ill. maradt még kb. 300goldom
Ha kellenek képek, akkor felrakok ide hogy történt a fejlesztés! .)
Meg az ezüst ládás mókák, mert azokat is fotóztam végig!
Ill. ma nagy mákom volt hosszú idő óta végre (5db McLaren 650S BP és így 6*-os lett!), mert eddig csak olyan cuccokat kaptam az arany ládából, ami már full csillagosak, ahogy erről már beszéltünk a Tournament résznél is az összes meg van így semmit nem érek vele csak annyit hogy gyűjthettem a pontokat a Chop Shop-ba az arany ládánál
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest