Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joe007

tag

válasz Elmicsi #3550 üzenetére

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de vidéken voltam.
    Nos a lényeg hogy nekem is meg lett a Szilva a fáról :)) és persze kék parts-okkal 4*-os kocsi, majd a sok szabad pontokkal a Chop Shop-ban az összeset fel frissítettem lilára és utána az összes elemet full alkatrészekkel kifejlesztettem, így lett 642PR, ami a max 4x-osan!!! Ez után lutriztam és bejött a szerencsém! :DD A ládánál az ezüsttel lehet nyerni Szilva BP-ket és egymás után nyertem 3x! 4BP+3BP+3BP a többit meg a napi versenyen gyűjtöttem össze és így végre meg lett a 20BP és az 5*-os kocsi, ami után a kocsi 655PR lett!!! WoW :) Természetesen kb. 800goldot lőttem el erre a kocsira, ami azért elég sok ha úgy vesszük hogy 1000-ért alapból meg lett volna a 20BP, de így jobban jártam kevesebb BP-ből több cuccom lett! Illetve kalkuláltam a LaFerrari-ra is, hogy ott is nyerhetek majd goldot, ami jó lesz majd a Micsura, mivel a Feki 3* 877PR már meg van, ill. maradt még kb. 300goldom :)

Ha kellenek képek, akkor felrakok ide hogy történt a fejlesztés! .)
    Meg az ezüst ládás mókák, mert azokat is fotóztam végig! :)
    Ill. ma nagy mákom volt hosszú idő óta végre (5db McLaren 650S BP és így 6*-os lett!), mert eddig csak olyan cuccokat kaptam az arany ládából, ami már full csillagosak, ahogy erről már beszéltünk a Tournament résznél is az összes meg van így semmit nem érek vele csak annyit hogy gyűjthettem a pontokat a Chop Shop-ba az arany ládánál :)

• ADAM1337

nagyúr

válasz Elmicsi #3550 üzenetére

Én is unlockoltam kicsit kimaxolom, hozott car seriest legalább.

Új hozzászólás Aktív témák