Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Reaver87

csendes tag

Igazából jópáran rávilágítanak itt a lényegre, akik pampognak. Magam is kicsit már sokallom az elcseszett időt erre a játékra. Jópofa, régebben jobban ráfüggtem, de igazából már csak az eventek tudnak max lekötni, más nem. Ezt a gyűjtögetést már unom. Meg mostmár kb felesleges, mert azelőtt a tournamentek miatt még kellhettek a gyengébb kocsik is. Immár tök feleslegesek, ha csak nem éppen valamilyen eventhez kellenek. A Black Ridge Rivals egy nagy vicc, bár ahhoz képest, amiket olvasok én még egész reális ellenfeleket fogok ki. A visual point már kb semmire se jó, nemhogy beváltható lenne valamire, de ettől függetlenül is egy lassú menetelű szar az egész.

Annyit valaki áruljon már el nekem, hogy mivel vagy hol lehet meghackelni ezt? Milyen tool van rá, honnan szerezhető be? Aki esetleg tud valami megbízhatót, írja meg nekem priviben. Nekem kb csak a blueprintek kellenek, hogy behozzam az éves lemaradást, amim kb lehet azokhoz képest, akik tényleg orrba szájba nyomják egész álló nap. Mert ez a néha talán kapok, de sokszor nem, aztán várni is kell rá hogy visszatöltsön... egy röhej.

Nem szeretek csalni, de túl sok időt emészt fel, nekem meg azért van is életem. :D Nem erre akarom elpazarolni, így is eleget elnyomok rá.

Új hozzászólás Aktív témák