Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Minden csunya...ez a szééép
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tomi 16
őstag
válasz Sirandrish #2054 üzenetére
Ez tényleg Egyedi Kolega!!!
-
horyk
senior tag
válasz Tomi 16 #2057 üzenetére
Részemről zárva és ráadásnak megittam egy kupica szilvóriumot hátha segít a látászavaromon!
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
-
mhorvat
senior tag
Én azt is elszomorítónak tartom, hogy az egyes autók speciális fícsöreit nem tudták beleültetni a játékba. Például nagyon tetszett volna a Bugattinál egy pneumatikusan előugró spoiler, mikor elindul. Milyen látványos lett volna, egy topos autó igazán megérdemelte volna.
Egyébként a Ferrari szimplán nem adta a nevét a játékhoz a törő autómodellek miatt, vagy nem tudtak eleget fizetni nekik a marketingesek?
-
Sirandrish
legenda
válasz mhorvat #2061 üzenetére
tudtommal a törés miatt nem adta a nevét mert nehogymár törött ferrarival furikázzanak...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vandit.
addikt
válasz Tomi 16 #2040 üzenetére
Azt kéne megérteni sokaknak, hogy a tuning nem abból áll, hogy telematricázom és rárakok ormótlan hátsó spoilert az autóra. BMW-re meg kényes vagyok, mivel a kedvenc autóm.
Csinálhatnánk optikai tuningversenyt itt a topikban. Igaz elég sok dolgot nem lehet variálni vele, de legalább meglátjuk ki és mit tud. Így minősíthetjük a másik verdáját.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Sirandrish
legenda
válasz Vandit. #2063 üzenetére
annak nincs értelme..van két tábor..a matricások és a nem matricások oszt ennyi...
-
Vandit.
addikt
válasz Sirandrish #2064 üzenetére
Azért van élet a matricán kívül is, de nekem mindegy.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
horyk
senior tag
válasz Sirandrish #2064 üzenetére
Én a Tescó tuningnál többre értékelem a valódi tuningot ami az autó teljesítményét növelei és nem a "szépségét " !
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
sagesz93
addikt
akkor hamarosan én is feltöltök néhány képet én is aztán lehet fikázni xD
-
Sirandrish
legenda
válasz Vandit. #2065 üzenetére
nem azt mondtam...de ugyis annyi lenne..aki a mtricásokat szereti az a matricásokra szavaz aki nem az meg nem...
-
Tomi 16
őstag
válasz Gallardo007 #2067 üzenetére
Jól néz ki.. Talán csak annyi a negatívum az én szemszögemből,hogy Nincs benne annyi Dekoráció
-
Sirandrish
legenda
-
mhorvat
senior tag
válasz Gallardo007 #2067 üzenetére
Nekem ez nem tetszik. Kék-fekete-karbon, kicsit sok ez így egyszerre. Lehet én vagyok túl konzervatív és nem is tartozok a "matricások" táborába, ahogy Ti mondjátok (tudom, a Tieden nincs matrica), de nekem ez nem tetszik. Nagyon ritka az a színpáros és még ritkább az a szín trió, amely megy egymáshoz. De fekete-fehér elvből jó, ahhoz pedig a piros és máris kész a Pagani Zonda Cinque.
Én azon a véleményen vagyok, hogy nem hiába nem készülnek agyoncsicsázott autók gyárilag...
-
sagesz93
addikt
válasz Sirandrish #2073 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz sagesz93 #2076 üzenetére
az alapszon nem lehetne pink? ugy lenne az igazán undoritó
Hunor: de mé piros? amugy tetszik mert egyszerü..próbáld már átfesteni nagyon sötétkékre vagy feketére vagy ezüstre...csak kiváncsiságból..pls..
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Sirandrish #2027 üzenetére
Már letöröltem 2 hete, vagy amikor kijött. Wirágboltiban persze még a HDD-n található...
munky: Gran Tourismo, Race Driver: GRID és Test Drive Unlimited után engem is a hányás kerűlgetett... igazad is van, nem adok neki 3. esélyt inkább játszom tovább az elöbb említett 3 játékkal továbbra is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
DerStauner
senior tag
amúgy mit szóltok a Deutsche Telekom AG logójához a játékban?? direktmarketing?
-
stvnppp
senior tag
válasz DerStauner #2084 üzenetére
Ezt tudtuk is, hogy ilyen lesz... Állítólag majd a játékban a hírdetőtáblák is változni fognak, ha csatlakozol az EA serverére. Mondjuk ez jó, ha ezt a reklámból szedett pénz jön be, és a játék fejlesztésére fordítják. (Mondjuk az EAnél ez nem játszik) Pl.: ha megnézed athomi hozzászólásában a 3. képet, azon akkor Nicolas Williams helyén babahintőpor lesz. Korábban ezt nyilatkozták, nem tom h meg is tudták-e oldani...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz killer1203 #2087 üzenetére
ez nekem is bejön
-
mad1
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
sagesz93
addikt
válasz Sirandrish #2094 üzenetére
Aggregátor:1 kicsit feljebb linkeltem egy mentést ami 80-90 % fele van és kb. 2milliárd dolcsit tartalmaz (1es szintű kocsik még nincsenek meg) kicsit nyomod a karriert aztán meglesznek az 1-es kocsik is
belinkelem ujra...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Elite: Dangerous
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Futás, futópályák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mazda topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Öregszem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest