Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Üdvözlet a kedves fórumlakóknak, még új vagyok itt. Most kezdtem ismerkedni egyáltalán a NAS világával is, és ezzel a programmal is. Olvasmány-élményeim alapján választottam ezt, egyelőre nem bántam meg. Szorgalmasan végigolvastam az összes hozzászólást, köszönöm a tanácsokat mindenkinek.
Azért leírom az én esetemet, hátha idetéved valami laikus kezdő, mint én vagyok. Egy régi Core2 gépből csináltam nast, "sok" hdd-val és memóriával. Ebbe csak 8giga megy bele, és azt tapasztalom, hogy ez kell is neki. Sajnos usb-vel nem tudtam elindítani valamiért, pedig tudnia kéne. Ezért live-cd-ről telepítettem, de a 12.1 verzió nem volt hajlandó települni, nem értem, de ez van (can't load kernel, és megállt...). A 11.4 verzió ment fel, az viszont gond nélkül. Aztán a böngészőből 2 perc alatt sikerült frissíteni a legújabbra. A beállításoknál sokat segített ez a videó is.Sajnos van 2 kérdésem is: beállítottam a bittorrentet, igazából csak a saját fejem után. Működik is, tölt, meg minden, még fel is. Viszont a seedelésnél szerintem csak azt az időt számítja, amikor valaki tölt tőlem is. Márpedig vannak oldalak, ahol bizonyos korlátig meg kell osztani a fájlokat, így meg nem számolódik az idő. Mit kellene még beállítani rajta?
A másik a tűzfalra vonatkozik. Van-e valami varázslatos beállítás, ami jobban megvédi a fájlokat az illetéktelenektől? Erre nem találtam megnyugtató megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest