Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Ekkora sebességhez már szerintem nem elég egy HDD. Gondolom torrentről beszélgetünk az pedig nem lineáris ír. Minimum két 3,5" HDD stripe-ba. Sokkal jobb ha Intel LAN chipset-t használsz. Ezek ajánlások. Szerintem nem a CPU erejével van baj. Nekem 60MB/s lejön, de az enyém nagyobb vas Intel LAN-nal.
A RAM kihasználtság torrent esetén max. Minden létező méretet lefoglal. Nálam 32G van, és ha megy a torrent lefoglalja rövid idő alatt, de ez nem új információ. Ez bármelyik linuxon is így van. Windows nem a valóságot mutatja, vagy egész egyszerűen a programozók sz@rul írják meg. Azt meg nem hiszem, hogy a winfos jobban van megírva. Még emlékszem amikor egész kis géppel kezdtem (miniATX) kizárólag linux hozta a megfelelő sebességet. A winfos még utorrenttel se ment, mert a gyenge gépet a winfos leterhelte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest