- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Tudnátok napszemüveg márkákat mondani?
Rudyproject-et néztem de olyan 20k körül kellene. Ilyesmi stílus csak az a bigyó ami az orron van ne álljon ki a keretből mert beleakad a hajamba amikor felteszem a fejemre. Fekete keret és lencse.
Nem ismerek ilyen márkákat amiből van bringás vagy nem tudom milyen stílus ez, most egy Spexx PC42024PM van de ilyen már nem létezik.
De az is jó ha a rudy-hoz van kupon -
válasz
T. Almeida #943 üzenetére
Nem állt jól, adtam is tovább.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Olyan napszemüveget keresek ami négyzetes alakú narancssárga és tükrös ilyesmit csak narancsban -
tng
tag
Hát rendeltem egy veithdiát végül aliról. Ahogy olvastam sokan beméretté már, 10 dolcsiért ajándék volt. Amúgy nagyon élénk ez a topic
-
tng
tag
Van most valahol jó leárazás? Polaroid vonal nekem bőségesen elég. Btw. Amiket itt linkeltetek fentebb polarizált aliexpresses az igazából ugyan azt tudja mint egy polaroid? Mert akkor rendelek onnan.
-
Valty
aktív tag
Sziasztok,
tudnátok esetleg olyan napszemüveget ajánlani, amelyikben polarizált a lencse, fémkeretes és max. 10k?
Legfőkébb kirándulásokra kéne, gyakran bemennék vele a tengerbe, erdőbe, így nem nagyon szeretnék többet szánni rá -
"30% Kedvezmény!
30%-os kuponkóddal szeretnénk megajándékozni, amelyet bármely napszemüvegre vagy dioptriás szemüvegkeretre beválthatsz (webáruházunkban és a 1067 Budapest, Teréz körút 50. alatti optikánkban is)."
-
Amos17
tag
Ugye te se gondolod komolyan, hogy egy biszbasz Bt, társasházba bejelentett címén egy store működik?
Egyébként én is eljutottam hozzájuk de ők csak egy webshopot üzemeltetnek, a kecskeméti légiparádéig meg nem szeretnék várni (mivel csak oda szoktak kitelepülni így csak ott lehet élőben felpróbálni..) -
Amos17
tag
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy van olyan bolt Budapesten ahol Randolph márkájú szemüvegeket meg lehet nézni/felpróbálni?
Előre is köszi!
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul #931 üzenetére
Gondolom a tükrös az, ami kintről nézve mint a tükör, látsz mindent ami a hátad mögött van.
És a szemed az nem látszik.
-
törölt tag
Hali. Nem tudja valaki ennek a szemuvegnek a tipusat? http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/07/23/934IMG_1270.jpg
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Ezt a napszemüveget néztem ki.
Tudnátok véleményt mondani róla?
Még annyi lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a Polarizált PRIZM és Polarizált PRIZM tükrös lencse között? -
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam 20% kedvezményt napszemüvegre az ofotért-ben. Ha valaki tervez ott venni napszemüveget, szóljon, szívesen odaadom neki. -
zümzümm
senior tag
válasz
-secret- #925 üzenetére
Köszi
Az a RayBan is zsír. Az a típus volt még nekem az Aviator mellett befutó.
Honnan rendelted? Belföld külföld?
Én már nem merek soha többé szemüveget rendelni, még belföldről sem az eddigi élményeim alapján. Bár nem is vagyok nagy napszemüveges. Remélem ez a RayBan évtizedekig kitart. Divatból úgy sem fog kimenni. -
zümzümm
senior tag
Végül megoldódott...
Személyesen bementem az egyik üzletükbe hogy becseréljem, de nem volt raktáron, egyik üzletükben sem. Közölték, hogy kb 1 hónap amíg megérkezik, ha rendelnek egy másikat. Úgy hogy inkább elálltam a vásárlástól. Két héten belül visszautalják...
Hazafelé beugrottam az Árkád Vision Expressbe hogy hát ha...és basszus pont ez a Ray Ban 20% kedvezménnyel volt 35ezer. Meg is vettem. A szárai, lencse, keret, feliratok lencsében száraiban keretben rendben van. Bőrtok fekete, háta ugyan ennek is puha, de van egy full kemény RayBan tokom, át is raktam ebbe. És jótállási jegy is van!!! Szóval boldogság lett a vége -
zümzümm
senior tag
Asszem visszaviszem és visszakérem a pénzt. Aztán veszek a vaterán egy replikát 4ezerért...
-
zümzümm
senior tag
válasz
Napfénysüti #917 üzenetére
Nem...
Azért nem mert ahogy kinyitom a szárakat, érezni hogy a teljesen kinyitott állás az egyiknél kicsit előbb van mint a másiknál. Szóval nem is inkább az a probléma hogy görbe a szára, ha nem az hogy nem lehet kicsitni annyira mint a másik szárat. -
zümzümm
senior tag
válasz
-secret- #908 üzenetére
Akkor azt mondod hogy vélhetően hamisítványt kaptam? Vagy egy silány eredetit?
Nézegetem a youtubeon a real vs fake összehasonlító videókat...
Alig van szinte különbség. Ami a legaggasztóbb számomra hogy a bal oldali lencse gravirja pont ugy helyezkedik el, ahogyan a videon a hamisitvány
08.17nél -
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
Rendeltem egy RAYBAN Aviator-t, évek óta működő, megbízhatónak tűnő magyarországi webshopból.
Aminek a bőr tokja csak az elején "kemény", a háta nem merevített, ha nem csak sima bőr, amit simán benyomható.
Lehetséges hogy hamisítvány? Ugy értem nem csak a tok ha nem a szemüveg is? A szemüveggel nincs gondom. Annyi észrevételem van, hogy az egyik szára kb 4-5mm-el kijjebb áll "nyitott" állapotban. Illetve a bal szárán lévő feliratok nem a szmbe lévő szár felé "néznek" ha nem kissé felfelé. -
csibe1
addikt
Nagy az élet a topikban.
Aki esetleg most venne Polaroid napszemüveget nézzen fel a trendmaker oldalára, 50-65%-os leárazás van,
és a termék oldalán lent ott van egy kuponkód is a raktáron lévő cuccokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest