Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy ezek valóban Ray Ban napszemüvegek legyenek vagy csak hamisítványok? [link] -
David89
tag
Üdv!
Eredeti Ray-ban-t hol lehet Budapesten jó áron kapni? Jó lenne egy belvárosi bolt, ahol lehet próbálni.
Dávid
-
Magnum_
nagyúr
polaroid inkognito napemüket nem tud valaki okosba' ?
S8430a kellene :-)
-
Ereshkigal
őstag
Ilyen, vagy ehhez nagyon hasonló szemüveget látott már valaki valahol? Nagyon rákattantam.
-
sziasztok, ilyen szemüveget nem tudjátok, hogy hol lehet kapni? Sehol nem találok.
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Pesten merre találok olcsó polaroid üzletet?
-
Petee87
tag
Van egy eladó Carrera napszemüvegem. részletek az alábbi linken:
-
Kobe
veterán
hali
láttam a minap egy napszemüveget, csak a márkáját nem. A logoja olyan volt, mint egy sas / sólyom feje, kicsit nonfiguratívan, éles vonalakkal megrajzolva, kb mintha egy jégkorong válogatott mezén lenne. Nincs ötletetek melyik márka lehet ez ? vision expressben is árulják
-
BoB
veterán
-
törölt tag
Lenyegeben Oakley helyett keresnek jobb alternativat mivel csak ezt ismerem tapasztalatbol es mast nem nagyon. Szep, divatos meg minden de nagyon kenyes is. Ismerosok korebol nem tul jokat hallottam az elmult par evben
Olyan kellene aminel a lencse es a keret vedelmere is figyeltek pl. karc-allo esetleg enyhen utes/tores allo. -
törölt tag
Hali!
Ryders-t ismeri valaki?
Eleg sok sielon lattam a teli idokben es a parametereknel is eleg jokat irnak.
Vagy van meg valami ami birja esetleg a strapat? -
fere750
csendes tag
Helló.Azt szeretném megtudni,hogyha egy lencse nem polarizált attol még lehet 99% UV szürő vagy ez kizárt?
Előre is köszi a választ.
Üdv. -
Xirtam
veterán
Sziasztok,
a héten végre megvettem életem első drága szemüvegét. Szerelem volt első látásra, régóta szemeztem vele. Azóta elszakíthatatlanok vagyunk. Imádom!
Ezért kaptok egy selfit is.
Vélemény, iszonyatosan jó lencséje van, nagyon kellemes a szememnek, a súlya is pont tökéletes. A zsanérja is masszív és erős hatását kelti. Remélem 5-10 évig a társam lesz.
Ő egy Dragon Alliance DOMO
-
mate317
tag
válasz
freelanced #811 üzenetére
Decathlonban van polarizált wayfarer, 7 vagy 8k. Masszívnak is tűnt. Viszont nem bírták normális színűre megtervezni, a borostyánkő színű keret még elmenne, de a lencse is barna, kb. mint ez
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Feleségemnek van egy imádott polaroid szemüvege, de valahogy, ő sem tudja hogy, összeszedett rá pár párhuzamos és mélyebb karcot. Ki lehet ezt valahogy a plexiből políroztatni? Foglalkozik ezzel valaki? Nagyon jó lenne, ha nem kellene eldobni a szemüveget.
Előre is köszi!
-
freelanced
addikt
Üdv!
Napszemüvegre lenne szükségem de nem nagyon szeretnék 8 ezernél többet kiadni érte, viszont jól jönne egy jobb lencse esetleg polarizált. Esetleg tudtok ajánlani valamilyen márkát ami még elfogadható termékeket gyárt? Esetleg valamilyen konkrét üzletet, vagy típust? Konkrétan Wayfarer formájút keresek, de igazából többféle forma is érdekel nem baj ha van miből választani.
Előre is köszönöm!
-
Sholom
tag
Sziasztok! Biztosan eredeti Carrera szemuveget hol lehet venni legolcsobban? Amazonon 100 dollar, optikaban itthon 37e. Ha lenne itthon 26-30 korul akkot nem rendelnek kinntrol.
-
Mortanius
csendes tag
Végül is felesleges volt az e-mail, mert ma már hozta a cuccot a futár.
Ray-Ban Original Wayfarer lett egyébként a kiválasztott. Vagy 20 éve szerettem volna már egy ilyet, kb azóta amióta először megláttam egy Depeche Mode poszteren.
-
Mortanius
csendes tag
Hi! Kisebb probléma... Na, szóval rendeltem én is(Edel-Optics). Stimmel név, cím, telefon szám, viszont e-mail címet elk*rtam.
Utánvételes lenne majd a dolog. Az a kérdésem megkapom vajon így a cuccot, avagy nem?
-
John_Shaft
tag
Sziasztok
én inkább a magyar webshopokat javasolnám, minden szempontból biztonságosabbak, mint az ilyen külföldi oldalak és általában csak utólag kell fizetni, amikor a futár ingyenesen házhoz hozza és nem nyúlnak hozzá a bankkártyátokhoz stb jah és a garanciális problémákat is sokkal egyszerűbb utána intézni egy itthoni céggel.
itt egy részemről jól bevált oldal: [http://napszemuvegwebshop.hu]
-
Munkamoral
újonc
Egy info ehhez a temahoz:
Rendeltem edel optics-tol es total rendben megjott. A UPC-vel szallitottak ki.
A becsult postazasi ido, ami az oldalon lathato, a termek feladasaig hatralevo ido, nincs beleszamolva, hogy a UPC mennyi ido alatt hozza ki neked.
Hozzam Nemetorszagbol hoztak, kb 3 nap alatt itt is volt.Csak ajanlani tudom ezek alapjan az Edel Optics-ot.
Ha valaki nem bizik a webshop-jukban, vasaroljon toluk eBay-en vagy Amazonon, ahol van Buyer Protection.
udv! -
flierqqq
tag
Gondoltam bedobom ide, hátha érdekel valakit.
-
perempe
veterán
védőszemüvegek mennyire alkalmasak sportolásra? szabadtéri úszásra kellene.
valakin Yato védőszemüveget[link] láttam, és tetszett. ez oldalt is takar. -
Fauno
tag
Sziasztok!
A Retro márkájú napszemüvegek milyenek minőségileg, jó napszemüvegek?
-
whYz
őstag
Dioptrias ray-ban aviator lencset keresek amin rajta van a ray-ban felirat. Valaki tud ilyesmit?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Most szereztem be egy másik Ray Ban másolat szemüveget.Ez már drágább volt egy picit de még mindig 5e alatt.Ez már jóval minőségibb mint az eddigi azt hiszem valami márkája is van és írja rajta hogy CE.(New Wayfayer másolat)
-
whYz
őstag
válasz
Mr. Erikszon #796 üzenetére
Ujan 20k-ert vettem az aviatorom. Tipustol is fugg, meg bolttol.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Egy eredeti Ray Ban mennyibe kerülhet?
-
whYz
őstag
válasz
Mr. Erikszon #794 üzenetére
Ha tenyleg van rajta uv vedelem akkor nem.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Most vettem a kínai piacról valami Ray Ban másolta napszemcsit.
Namármost ezek a szemcsik nem rontják a szemet?
(van egy ilyen kód rajta: RC110 UV400) -
törölt tag
Heló!
Hosszú évek óta keresem PaulJunior OCC-s króm napszemüvegét de nem találom.
Ma kiderült hogy GATORZ VELOCITY a pontos neve, és occ edition. tehát occ logo van az oldalán.
Ismeri valaki ezt a márkát? magyar forgalmazója lehet valahol??
-
whYz
őstag
Sziasztok
Van ketto ray ban RB3025 - W0879 szemuvegem. Az egyik 55mm a masik 58 es ugye mindketto kerete gunmetal szinu, viszont osszehasonlitva a kettot az 58mm-esnek a kerete vilagosabbnak tunik, mar-mar kozelit a silver-hez.
Miert lehet ez? Mindketto napszemuveg rendes optikaban vasarolt eredeti.
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Van egy oldal, a szemuvegek.hu
Első kérdésem, hogy van-e erről valakinek tapasztalata, véleménye?
Garancia van márkásabb Oakley vagy Ray Ban szemüvegekre? Ha igen, ilyen esetben ez hogy intéződik? Náluk kell reklamálni ha valami gondom van?
A másik, hogy első körben a netes rendelésre gondoltam, azonban jó lenne tudni, hogy a méret vajon meg felel-e? Az oldalon le vannak írva a szemüveg méretei. Van erre valami bevállt módszer, hogy hogy tudjam meg a saját méreteim? Vagy egyszerűen colostokkal mérjem le? -
hrvp
aktív tag
Sziasztok!
Találtam az utcán egy ilyen napszemüveget:
http://www.luxuryvintagesunglasses.com/product-details_00369_22_derapage-by-vitaloni--fs-d-63.htmlTúl sok mindent nem találtam róla, hogy mi ez, tényleg egy régi ritkaság vagy csak egy vacak. Valaki esetleg valami infót tudna szolgáltatni?
-
Radnix
senior tag
Edelopticsnál rendeltem, hát szörnyen hosszú ideig tartott a szállítás.
Április 22-én rendeltem, Május 9-re volt a várható legkésőbbi érkezés.
8.-án szóltak, hogy nem tudta teljesíteni a gyártó a rendelést időben, ezért később jön.
Ma érkezett meg tehát 1 hónapot kellett várni rá, ami azért elég sok, de legalább épségben jött meg, és pontosan a rendelt típus és méret.
De végre lecseréltem a sablonos fekete original wayfarert egy sokkal egyedibb napszemüvegre. -
Black Dragon
addikt
Hali all
Ilyen szemüveget szándékozok venni, és a kérdésem annyi lenne, hogy sokat számít a műanyag lencse? Most egy ilyet használok, aminek üveg lencséje van, de nem tudom van e bármilyen különbség a kettő között, melyik a jobb? Mindenképpen a műanyag lencsés javára szól, hogy pille könnyű, és polarizált, míg a mostaninak azért van súlya ehhez képest, és nem polarizált.
Mit javasoltok?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Van egy oakley gascan szemüvegem és ismerősöm érdeklődik felőle. Szerintetek a 12 ezer korrekt ár ha annyit elkérek érte? 33-ért vettem, kicsit karcos, de jó állapotban van. a tartója nincs meg.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Heavyrain #780 üzenetére
Nézz be az ott megidézett Auchanba, vagy a régebben említett plázaszigetekre. Utóbbi helyen most 10 körül láttam, de pár hónapja 5 körül vesztegették őket. Én most vettem a madarasteszkóban kettőt, darabját 3k-ért.
Internetről én nem vennék, érdemes próbálni, már csak amiatt is, hogy nem-e szorít (a fő polaroidom sajnos szorít a fülem mögött, és igen kényelmetlen tud lenni hosszú távon) meg hogy hogy áll az arcodhoz. 15k körül bárhol kapsz, rendes szemüvegboltokban is.
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok,szeretnék venni egy polaroid márkájú napszemüveget (elsősorban az ár érték arány miatt,16000-nél többet nem szeretnék szánni rá),de az interneten szinte semmilyen olyan oldalt nem találok,ahol lenne egy konkrét terméklista,vagy online vásárlási lehetőség O.o (a kisebb 10-15 szemüveget felvonultató boltokat leszámítva.)
Tudnátok ajánlani ilyen oldalakat?
/a lengyel hivatalos polaroid oldalt már néztem,de ott meg nemtudom,hogy szállítanak-e Magyarországra / -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek ez a modell férfi vagy női? [link]
Mellesleg 3k-ért vettem az Auchanban, meg a feleségemnek is vettünk egy ilyet: [link] szintén 3k-ért.
Előbbiben nem vagyok biztos, hogy milyen "nemű", utóbbi egyértelműen női, ha nem lenne az, megtartottam volna, piszkosul irigy vagyok a kékes-lilás lencséjére, vizuális orgazmus azon keresztül nézelődni.
-
probizz
tag
Kinéztem ma egy polarizált Carrerat. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a márkával? Köszi.
-
MaciG
addikt
Dunlop napszemüvegekkel van valakinek tapasztalata? Tegnap jártam a Tescoban és egy árban voltak a Polaroiddal, csak nem tudom minőségben (lencse) elérik-e a Polaroid szintjét? Mert pár elég pofás darab.
-
Kiskokó
veterán
válasz
RunTimeError #772 üzenetére
irsz neki és kész. ami értelemszerű. pontosan énsetom hogy megy, irtam hogy milyen kódú kell az adja szint is és ennyi
-
RunTimeError
tag
És ez hogy megy itt? Mondjuk tőle szeretném megrendelni a 3092-es számú szemüveget. De csak pár színt lehet kiválasztani, meg a medium size-t. Azt amit szeretnék pont nem lehet itt választani, de a képe ott van. Akkor mondjuk teszek egy ajánlatot, és onnan hogyan tovább?
-
Kiskokó
veterán
válasz
RunTimeError #770 üzenetére
Most rendeltem onnan vagyis lassan 3 hete... már megkellet volna jönnie de még semmi... de más tapasztalatból mondta hogy 1 hetet mindig késik a légi posta... Sőt legelősször magyar embertől vettem szemcsit és ő is innen rendelte (szinte biztos) az is 4 hét volt mire hozzám megjött.
majd írok ha megjön.szerk : van paypal. énis ugy fizettem!
-
Kiskokó
veterán
válasz
RunTimeError #768 üzenetére
ioffer
-
RunTimeError
tag
Tudtok esetleg olyan oldalt ahol replikákat árulnak olcsón? Akár kínai vagy hasonló, de megbízható.
-
bmakszim
senior tag
Lehet bepróbálom. Én csak a Ray-Ban-t néztem, de ott konkrét típusszámokat is megadnak. Ennyire csak nem csalnának.
-
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
Ezt az oldalt ismeritek? Eredeti terméket árulnak? Magyarországot kiválasztva is ingyenes szállítást ír és ez általában a távol-keleti webshopokra jellemző. Mondjuk, ha azt nézzük az árak egy outlethez viszonyítva rendben vannak és még vámmal, áfával is megérné. -
Radnix
senior tag
Hello!
Túl akarok adni a rayban wayfarer napszemüvegemen amit még annó 2010ben vásároltam, de nézegettem az árakat vaterán, és meglepő 5000-ft os napszemüvegekkel találkoztam, amiket eredetiként árulnak. most ennyire lementek az árak, vagy ezek amolyan "kínában gyártott majdnem eredetik"? -
weppes9
csendes tag
Én is most tervezek rendelni az edel-opticsból, nagyon jó áraik vannak, ami egyben kicsit gyanús is és kicsit elrettentett néhány hozzászólás. Az utolsó kettő mondjuk biztató, egyéb tapasztalat valakinek esetleg? Utánvét már működik akkor náluk?
-
Kiskokó
veterán
Na nekem is megjött a szemcsi utánvéttel viszonylag hamar
Semmi baj tökéletes eredeti!
Edel-optics -
Kiskokó
veterán
Na én is olvastam régebbi Edel Opticos rémtörténeteket de mivel már van Utánvétes fizetési lehetőség ezért megpróbálkozom velük.
Remélem minden rendben lesz főleg az előző HSZ után bizakodva állok hozzá. -
wildcat82
újonc
Sziasztok!
Ismeri valaki az Ozzie és a Polar Vision napszemüveg márkákat, a kettő közül melyik a jobb?
Tavaly Ozzie-t vettem (főleg vezetéshez használom), amivel nagyon meg voltam elégedve. Csak jelenleg azt a párom használja, így másikat szeretnék venni. Egy árban vannak, jó lenne tudni, hogy a minőségük is megegyezik-e vajon?
Ezekről lenne szó:Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest