Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz asdf_ #25434 üzenetére

Magánszemélyként ,2020 nincs 2 éves. Elméletileg 10 év garis.február 23 óta nem termel.
    Március 2 amikor bejelentettem a hibát, elötte vettem észre, de nem értem el senkit a szerviz oldalon megadott számokon, pedig 10-20 percig csörgettem naponta többször, még sem hívtak vissza.
    Nagy nehezen emailben / egy másik sima telefonos ügyintéző segítségével fogadták a hibabejelentést leírtam részletesen a hibaüzenetet és a mindent. Rá 3-4 napra írt a szervízes hogy megpróbálták frissíteni a szoftvert de nem érik el az invertert. Visszaírtam neki hogy azért mert lekapcsoltam mert fogalmam sincs milyen vörös hibakódókat ( PV Over Current hibaüzenet) dobál az inverter és nem adtak semmiféle tanácsot hogy járjak el én meg félek a tűzveszélytől, de másnap vissza kapcsolom és frissíthetik. Szenvedtek ( volna) szoftverfrisitéssel, de 1 hétig nem vették fel a telefont sem hogy egyáltalán elérjem őket mi történt.
    Aztán Március 11 én pénteken délután felvette az egyik szervízes aki közölte hogy jah igen nála elakadat a hibabejenltés elfelejtette tovább küldeni de már értesíti is a gyárót. Március 16 ig semmi, majd jött egy email hogy a gyártó csere invertert küld majd értesítenek a csere idejéről. Igazából egyszer vették fel a telefont és egy frissítés 2 és fél hétig tartott. kezdek ideges lenni mert 1 hónap már kiesett a termelésből és hiteles az napelem....jah és Tiszta energiák, nem kis cég és nem volt olcsó a telepítés sem...

Új hozzászólás Aktív témák