Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beat Store
csendes tag
Sziasztok!
Nem melegitjuk fel picit a topikot? Esetleg lehetne discord szervert is csinalni.
-
Dani4444
csendes tag
Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy a Compmarketnél mekkora forgalmak után vannak kedvezmények, és hány %-osak?
-
pilu01
senior tag
Ha van még itt valaki, tudna küldeni nekem bármely nagykerből árlistát?
Köszi -
takikacska
csendes tag
válasz
Winchester95 #398 üzenetére
Szia
Egyenlőre induló laikusként azért gondolnám nagykertől megvenni a nagykerből a termékeket mert dondoltam hogy talán kicsivel olcsóbban(pár ezer Ft) meg lehet kapni mintha én megvennem valamelyik boltból ahol úgyanúgy megveszik nagykerből és rátesznek valamennyá árrést is(Egy hálózat kiépítésénél inkább az általam preferált alkatrészekkel raknám össze a hálózatott minhogy egy ügyfél összeszdjen mindenfélel legolcsóbb eszközöket). Meg talán a nagyker nem tűnik el könnyen a garanciális feltételek elől.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Mindig felteszek egy kérdést magamnak.....
Egyéni vállalkozóként áfamentesen miért éri meg nekem pl a CompMarketben megvenni egy videókártyát 199000Ft+ Áfáért ami nyilván muszáj kifizetnem, ha árukeresőn is ugyan ennyibe kerül egy boltban, szállítással együtt.
De ahogy látom más nagykerben csak rosszabb a helyzet. -
takikacska
csendes tag
-
Tomcsa
csendes tag
válasz
gabor1993052 #395 üzenetére
Ez a topik él még vajon?
-
gabor1993052
csendes tag
Valaki tudna nekem Expert, Ramiris és Cédrus árlistát küldeni? Webshop indításán gondolkozok
ornodi.gabor@gmail.comKöszi.
-
Iginotus
addikt
Dot-Compker Kft.-nél dolgozik valaki?
Magánszemélyként vinnék vissza oda ott vásárolt terméket és hogy készüljek, hogy elhajtanak vagy megoldják? (Kettő db Enermax tápegység sérült kábellel...) -
kulcsart
újonc
Sziasztok!
Ha valaki tud segíteni az alábbi kérdés megválaszolásában, annak megköszönném.
Egy teljes árú konzol játékot, amit a boltokban 17.000 - 20.000,- Ft-ért árusítanak, nagykereskedelemből mennyiért lehet hozzávetőlegesen beszerezni?Előre is köszönöm annak, aki tud válaszolni.
-
hege1989
tag
Sziasztok!
Egyéni vállalkozóként is van esély nagykernél regisztrálni?
Néztem a Ramiris és a Compmarket regisztrációs felületét és EV-ként nem tudok regisztrálni.
Tudtok olyat ahol igen?
Köszi! -
Richard90
csendes tag
Sziasztok!
Kérhetek egy CompMarket-es árlistát? Nemrégen váltottam ki a vállalkozásomat számítógépek javítása témakörben. Sokszor előfordult, hogy alkatrészt kellett rendelnem.
Esetleg van valakinek tapasztalat/ötlete, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy az alkatrészre is rakok egy pici árrést? Ezért is szeretnék majd valamelyik nagykerhez regisztrálni.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
adhee
csendes tag
Üdv, valaki tudna nekem mutatni egy nagyker arlistat? Elore is koszonom a segitseget...
-
PCCLUB
újonc
Javaslom mindenkinek a www.pcclub.hu oldalt. Minimális éves tagsági díj megfizetése mellett bármelyik nagykerből vásárolhattok nagyker áron akárhányszor, anélkül hogy a nagykereskedésbe regisztrálnotok kellene.
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok valaki rámírhatna aki tisztában van a nagyker árakkal számítástechnika fronton. Rövidesen webshopot szeretnék nyitni, de nem tudom, hogy milyen haszonkulcsok vannak alapból. A lényeg az lenne, hogy tudjam mennyi forgalmat is kellene csinálnom ahhoz havonta, hogy meg tudjak élni belőle. Szóval Megköszönném ha valaki tudna küldeni pár kedvezmény mentes árlistát, csak hogy legyen egy kis rálátásom mielött belekezdenék. Előre is nagyon megköszönöm annak aki segít.
-
tolts.hu
őstag
hello, műszaki cikkes nagykereket tudnátok mondani nekem Bp.-en?
-
pho13
újonc
Sziasztok!
Nagyon hálás lennék ha valaki meg tudná nézni pl a Compmarketet vagy valamelyik nagyobb nagykert hogy a GIGABYTE R9 390 OC 8GB DDR5 GPU milyen áron van?! Esetleg mennyiségi kedvezmény?!
Köszönöm szépen!!
-
zsipos
csendes tag
A nagyobbak:
CHS, Ingram Micro, Ramiris, HRP, ABC Data, Expert, ASBIS, Cédrus, Alphasonic, RRC, Bravophone - de attól függ mit is szeretnél venni, mert pl. a Bravophone inkább csak telefon/tablet vonalon erős 15 körüli gyártóval - míg mondjuk egy CHS ún. a legnagyobb hazai broadliner - tehát van vagy 100+ féle gyártó akinek a termékeit forgalmazza. -
Gorbeee
tag
válasz
killerhagyma #380 üzenetére
Sziasztok,
CHS aktuális árlistát tud nekem valaki küldeni?
gorbeee @ gmail .com -re várnám.
Előre is köszönöm.
-
killerhagyma
csendes tag
Sajnos ez így van. Amíg nem érsz el kedvezményt, addig nem is éri meg nagykertől vásárolni. Esetleg még a Dot-Comp van ami minimálisan olcsóbb mint a kisker, de itt meg 3 havonta el kell érni a nettó 500 ezres vásárlást. Esetleg még a Dynamic Center van. A Ramirisbe nem is lehet kedvezményt elérni
-
khorvat
senior tag
válasz
killerhagyma #378 üzenetére
90%-aba regeltem, de az árak nevetségesek általában drágábbak mint 3-4 olcsó kisker
-
khorvat
senior tag
válasz
killerhagyma #376 üzenetére
Pedig most nekem is hasznos lenne, hogy ne fussak felesleges köröket.
Mi most a TOP nagyker hazai és külföldi vonalon?? -
Rruuer
senior tag
heyyyy él még ez a topiikkkkk???
-
killerhagyma
csendes tag
válasz
DrojDtroll #373 üzenetére
Az nagyker áron kb 14500Ft
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Van itt olyan aki tud vásárolni a compmarket-nál? Van egy bizonyos venti típus amit csak ott találok sehol máshol és jó lenne tudni az árát.
Üdv,
adatfalo
-
plejik
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e magyarországon olyan számítástechnika nagyker, aki kiszolgál nem csak viszonteladókat? Ugyanis a cégünk elég gyakran vesz informatikai termékeket, igaz van amikor csak olcsóbbat, de van amikor szervergépet stb. De nem viszonteladói áron szeretnénk ezeket megvásárolni, volt egy ilyen személy aki viszont eladó volt, de néha elszállt az árakkal... Előre is köszi..
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
Smithy1986 #369 üzenetére
Üdv.
Néhány nagykernél fent van, de kiindulásnak a gyártónál kezdeném. Ott általában fent vannak a disztribútorok.
De ha valami konkrétat keresel kérdezz.
Üdv
-
Smithy1986
tag
Sziasztok!
Valahol megjelenik hivatalosan, hogy melyik nagyker kizárólagos, vagy szponzorált az adott márkában?
A kutatást elvégzem én márkákra lebontva, csak egy kis iránymutatás kellene, meg hogy hogyan deríthetem ki.
Köszi!
-
ZoliBfgdeK99
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Nyitni szeretnél, egy Xbox/PlayStation kereskedést..Tudnátok nekem olyan oldalakat mutatni, ahonnan tudnék rendelni nagyon olcsón? Nagyon megköszönném a segítségeteket!
-
BaBzz
újonc
A CHS-t nem ajánlom. Nemrég voltam ott, fejetlenség, kamukázi, pénzéhség jellemezte. Meg odaraknak egy csöcsöst a pulthoz, azt se tudja, hol van. ^^;
-
Krisz1000
tag
Sziasztok! Két processzor nagyker árát szeretném megtudni.
intel i5 4670K Boxed
intel i5 4670 Boxedelszámolási vita miatt kellene, sajnos megalkudtam egy nem számtech-es kiskerrel, hogy nagyobb beszerzés részeként processzort is vennék. természetesen összekeverték a két processzort, a K-ra adott már eleve húzós áron akarták a sima 4670-et átvetetni velem. most szaroznak a cserével, kamuznak össze vissza.
jó lenne vmi fejléces formátum, amin dátum is van, szóval ne kimásolva. Ramiris, CHS, HRP, v egyéb ismert, nagyobb nagyker, hogy mérvadó legyen, ami tárgyalási alap.
és 2 kérdés:
-jól sejtem, h mivel ezek népszerű termékek, minimális különbség van a nagyker árak között..?
-nagykerek hogy állnak a cseréhez, ha ráfizetéssel bontatlan procit drágább, raktáron levőre cserélnének, hasonlóan lazák mint egy kisker, v lehetnek problémák?előre is köszönöm
K.
ui: légyszi azt hagyjuk, h szálljak ki az üzletből, és vegyem máshol, már rég megtettem volna. a pénz már rég ott van náluk.
-
Biznisz Elek
senior tag
Hátha nekem is tud valaki segíteni.
Apple (iphone/ipad) nagyker érdekelne. Lehetőleg olyan ahol 27%-os áfával tudok vásárolni, és versenyképes az árgépes 27%-os áfás boltokkal.
-
djsensore
tag
válasz
Biznisz Elek #360 üzenetére
Compmarketet én is ajánlom! Mindent ott vásárolok
-
Sholom
tag
válasz
Biznisz Elek #360 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Eddig tőlük rendelt:
Emporium
HRP
Cédrus
Ingram
Demand -
Sholom
tag
Sziasztok! Dotcomp, Asbis, Ramiris, Expert, CHS, PcParts (ők vannak még egyáltalán?) árlistát szeretnék kérni. Nagyon fontos lenne! Testvérem jelenlegi beszállítója nagyon elszállt, gondok vannak és gyorsan kéne lépni valamit. Regisztrálni fog, de addig is nem tudja hogy hova érdemes egyáltalán, milyen árakra számítson. JTC logint nemrég kapta meg, de többfelé is szét akar nézni. Köszönöm szépen a segítséget előre is!
-
zsipos
csendes tag
nem reklám céllal írom, hanem mert remélem segít néhány embernek - mi pont ilyesmit csinálunk: közvetlenül informatikai nagykertől tudnak rendelni cégek itt (15 külföldi és az öt legnagyobb magyar)
-
Jabby
őstag
-
Jabby
őstag
14 nagykerbe regisztráltam, áraik elkeserítőek.
Külföldi, EU-n belüli nagykereket ismertek? -
-KP-
addikt
Ennyire ne tolongjatok
-
-KP-
addikt
Tudom hogy nem egy nagyon pörgő téma ez, de tudnátok nekem küldeni pár árlistát? Feltéve hogy a webshopok mellett van még valakinek excel, pdf árlistája... Régebben volt elérésem a demandhoz, de ez mára megszűnt. Jöhet expert, chs mindegy. Fontos lenne. Nem fogom senkinek sem a boltját rontani...
Előre is kösz!
Üdv.:
KP -
EG0
aktív tag
Mondom a tutit.
Nagyjából 10 éve vásárolok nagykerekben, de a piac megváltozott azóta.
Millió webes értékesítésre fókuszáló cég nőtte ki magát, akár hálózattá is, és olyan árakon kapják ugyanazokból a nagykerekből a cuccot (látom a garjegyen, csomagolás matricákon), ahonnan én is vásárolok, hogy még olcsóbban is megéri nekik adni, mint amennyiért én kapom (kis éves forgalom) a nagykertől közvetlenül.
Ezért egyre gyakrabban kapom magam azon, hogy nem a nagykerbe megyek, hanem a kiskerbe. Mert olcsóbb, a garancia ugyanoda szól, más meg nem érdekel, mert a termék azonos, szolgáltatás tartama nincs. (Nem is értem, miért éri meg HW-t árulni, komolyan.)
Viszont a mai napig megtalálnak olyanokkal, hogy "húú, te szoktál járni nagykerbe, tudsz olcsóér' hozni XY-t?". Aztán mikor megmondom, hogy mennyiért tudok, elém tolják valamelyik árkereső weboldalt, hogy adott terméket 50 bolt is árulja, és abból 5-ben olcsóbb, mint a nagyker ár.Kicsit globálisabban nézve: közeledünk a nyugati mintához. A hardver árak (azonos aktuális műszaki szint) nem emelkednek 15 éve, akkor is ugyanennyibe került pl. egy középkategóriás gép, csak a fizetések voltak a töredékei a mainak.
Akkor spórolni kellett egy új számítógépre és olyan öröm volt 2-3 év után eljutni egy vásárlásig, mint Merkúr telepre elmenni a kiutalt autóért.
Ma fél-egy havi fizetésért kapsz mindenre alkalmas gépet (kivéve komoly játék/CAD). Persze ma már majdnem mindenki notebookot vesz, még otthonra is (plusz monitor, egér, billentyűzet.)A felhasználók 99%-nak az igényeit (Web, Office) az elmúlt 5-8 évben készült gépek 100%-a kielégíti, miközben egy pár éves gép piaci értéke mára 0.
Nálunk céges selejtezéskor az egykor millió forintos szerver nem kellett senkinek. (Nekem sem. 30 kg, pár GB-is scsi hdd-k, tape.. minek?)
Egy P4-es gép, amiért alig pár éve öltetek volna ti is ma már akkor se kell senkinek, ha csak hangos a proci ventije vagy rosszalkodik a tápja. Mert kicserélni, utánajárni több idő és energia, mint amennyit ér. (Azért én elhoztam. :-) ) -
Paci84
csendes tag
sziasztok!
Melyik nagykerben érdemes venni főleg videókarit, és procit?
Emporium, Ramiris, Expert, Demand???
Ha lehet, légyszíves küldjetek egy friss árlistát is ezektől a cégektől
üdv
Árpi. -
subdub
újonc
Sziasztok,
Melyik nagykernek van Lenovo-val szerzodese?
Ugy ertem Lenovo laptopokert hova a legerdemesebb regisztralni? -
törölt tag
Sziasztok! Szeretnék kérni demand, micro, cédrus, juventus árlistát.
Email címem: adamtamas25@indamail.huKöszönöm előre is.
-
djsensore
tag
Sziasztok elég új vagyok itt, egy nagyker árlista és a beszerzési művelet engem is érdekelne ha tudnátok küldeni az email címemre! Én is kinéztem magamnak egy gigabyte gts450 oc2 est leginkább erről érdekelne árajánlat. Köszönöm!
-
Hukimoo
csendes tag
én is kérnék egy aktuális ramiris árlistát, megköszönném.
-
maláj
addikt
üdv lányok
1 ramiris árlistát ha küldene vki -
domdodomm
csendes tag
Sziasztok!
Emporiumosat kaptam ha valakinek meglenne valamelyik másik please küldje el az adataim között található emailre!
Köszi mégegyszer.
-
domdodomm
csendes tag
Sziasztok!
Nagyker árlista érdekelne (Ramiris, HRP, CHS, Emporium...).
Előre is köszi a segítségeteket!
-
menthor
tag
üdv!
kinézőben van most egy gts450 oc verzióban, az alábbiakat néztem egyelőre. az msi-t már lehet kapni a boltokban, szépen megy lefele az ára is
viszont a gigabyte-ból még csak az első oc kapható, az oc2-t egyelőre pl a ramirisnél láttam a kínálatban, tudna nekem esetleg árat nézni, hogy hogy alakul ez a kettő egymáshoz képest?! bejön az msi, de vajon megéri-e nekem várni a gigára... köszi
GIGABYTE: GV-N450OC2-1GI (ramiris)
MSI: N450GTS CYCLONE 1GD5/OC (ramiris) -
Lone25
csendes tag
Üdv, BSC-HRP árlistát szeretnék kérni. Nem baj ha nem aktuális, jó lenne régebbi is. Köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok! Engem olyan nagyker érdekelne, ami konzolos dolgokra van specializálódva. Köszi!
-
gabyy
csendes tag
Computernagyker.hu, ha még nem szerepelt.
-
kosarob8
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok pár nagykert javasolni nekem? Akik megbízhatóak, garanciás ügyintézésük is normáli, van azért raktáron is cuccuk, és természetesen jó árban is árulnak!
CHS, HRP, Ramiris trión kivül.... előre is köszönöm. -
rigo88
aktív tag
a nagyker árlistákról meg annyit, hogy meg lehet találni azt a néhány nem kapzsi boltot akik nagyker áron dolgoznak. (nagyker működése: veszel egyet: drága. veszel párat: olcsóbb. van boltod ahol havi szinten többmilliót árulsz ki: olcsóbban tudod adni mint a nagyker ár.)
és itt nem feltétlenül az ebolt féle rablóbandákról beszéltem. -
rigo88
aktív tag
pont ilyesmit akartam én is írni.
tavaly nyáron vettem 2x1g geil ultrát kb 5-6ezer forintért.
most használtan van vagy 10.
tavaly nyár végén vettem egy q6600at 20 (!!!) ezer forintért.
most van vagy 30.
8800gts 20+6600gt
most 20.
és ne fogjátok arra, hogy akkor 230 volt az euro most meg 270.40forintos különbségről beszléünk. ja, és azóta eltelt másfél év. xaré hugyé kéne már kapni ezeket a felsorolt alkatrészeket...
igaz bár nem csak ebben vagyunk szinte világelsők. németországban a nemszolgáltatások pl kaja is olcsóbb. pl csokik féláron. 1eur. itthon 500
minomálbér 1250, itthon 250. nem beszélve arról, hogy mennyit adóznak le ők és mennyit mi. és hogy cserébe mit kapnak ők és mit mi.
tiszta vicc. -
magor01
csendes tag
Üdv Emberek!
Valaki legyen szíves írja le nekm mi történt a memória a árakkal...
Az imént láttam például a Kingston hyperx 2*2 GB 1066 RAM ot közel 35 000 Ft ért...
Emlékeim szerint egy féléve körülbelül fele ennyiért vehettem...
:S -
K.Tomee
csendes tag
Szia
Attól függ, mert hatalmas szórás van a nagykerek között! Van olyan termék ami az egyiknél X forint a másiknál 30%-al olcsóbb. Én 6-7 nagykernél szoktam megnézni az árakat.
Konkrétan a HRP nem olcsó disztri, de legalább legalább sok minden van náluk raktáron. Az Ingramnál azok az olcsók amiket a kinti raktárból hoznak rendelésre. Mondj konkrét típusokat és összehasonlítom neked, hogy olcsóbb e. -
_AnTi_
tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy az Ingram Micro és az RCE olcsóbb-e, mint a HRP úgy általánosságban (főleg alaplapok, procik, és monitorok érdekelnek)?
Előre is köszi!
-
crea1984
tag
Sziasztok! Ramiris árlistát, ha tud valaki pls dobjon!
köszi
-
Windex
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az LG 26" W2600H-PF monitor mennyibe kerül a Cédrusnál, illetve a CHS-nél?
-
-
Tomix24
addikt
Ingram Micro-t nem is említitek mint nagykert?
Mondjuk végfelhasználó nem vásárolhat, de azért van pár márka:
# 3com
# Acer
# Ag Neovo
# Amd
# Antec
# Apc
# Apple
# Asustek Computer
# Ati Technologies
# Belkin
# Canon
# Casio
# Cisco
# Corsair
# Creative Labs
# Dicota
# D-Link
# Epson
# Ergotron
# Fujitsu
# Funkwerk Enterprise
# Giga-Byte
# Hauppauge
# Hitachi
# Hp
# Imhu Component Bus
# Imhu Other
# Infocus
# Intel
# Iomega
# Kensington
# Kingston
# Konica Minolta
# Kyocera
# Lenovo
# Lexmark
# Lg Electronics
# Linksys
# Lite-On Technology
# Logitech
# Mcafee
# Mge
# Microsoft
# Msi Computer
# Nec
# Nec Display Solution
# Novell
# Oki
# Panasonic
# Philips
# Pinnacle Systems
# Plextor
# Pny
# Quantum
# Samsonite
# Samsung
# Sandisk
# Sanyo
# Sapphire Technology
# Seagate
# Sharkoon Technologie
# Shuttle
# Siemens
# Sony
# Symantec
# Targus
# Telsey
# Terratec
# Test Vendor ***
# Toshiba
# Transcend
# Trust Computer
# V7
# Viewsonic
# Western Digital
# Xerox
# Zyxel -
crea1984
tag
Sziasztok!
Ramiris vagy juventus team árlistát tud valaki küldeni? Vagy valami dél-kelet M.o nagyker listát mert én nem nagyon találok sajna. :/ (de bármiylen lista jöhet amit jonak itéltek meg )
email az adatlapomonköszönöm!
-
TakkerX
aktív tag
sziasztok!
HP termékeket melyik nagykerből érdemes(úgy általánosságban, komplett gépek, szerverek, monitorok,szalagos egységek, laptopok)? vagy lehet a HPtól közvetlenül venni, mint viszonteladó?
elöre is köszi! -
fekeandras
őstag
Ennek az alaplapnak érdekelne az ára.Köszönöm.
-
asci
tag
Tudna valaki Expert nagyker árlistát küldeni? Nagyon-nagyon megköszönném!
Ha nem oldható meg, vagy nehézkes, akkor legalább az alábbi alkatrészek árai érdekelnének:
- Gigabyte sAM2+ GA-MA78GM-US2H
- Athlon64 LE-1640 BOX
- Athlon64 X2 4850e BOX
- FSP 350W ATX-350PNF Passive PFC
- Samsung SATA2 160GB 7200rpm/8MB
Köszönöm! -
_AnTi_
tag
Na, jó, ha már nem szánt meg senki sem, legalább elárulnátok, hogy a 4770 mennyibe kerül az expertben jelenleg?
-
ember21
újonc
Hali, nekem tuna valaki egy Demand, vagy expert árlistát küldeni pm ben, vagy az e-mail címemre? Megköszönném!
-
_AnTi_
tag
Senki sem tud segíteni?
-
_AnTi_
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni Expert és/vagy Kelly listában? Előre is köszi!
-
fekeandras
őstag
Valaki tudna egy friss Expert, Ramiris vagy Demand árlistát küldeni?
-
Pubszon
veterán
Hali.
Egy számtech bolthoz melyik a legolcsóbb nagyker jelenleg? -
kem
addikt
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topicot a kérdésemhez, ezért itt teszem fel:
Ha van egy BT ami foglalkozik sz.gép/hálózat konfigurálással, akkor hogyan tudjuk beregisztrálni egy nagykerbe, hogy az alkatrészelről ne a vevő nevére kérje kiskerben a számlát, hanem a BT tudja kiállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Könyvajánló
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest