- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
Scae [Edgar] #20 üzenetére
sztem van ahol ki lehet próbálni, senki nem várhatja el senkitől, hogy egy ilyen értékű cuccot vaktában vegyen meg...
szerintem...
aztán ki tudja...
szvsz az USB 1.1 elég, hát ezek a cuccok direkt erre vannak csinálva, egyik gyártó sem csinál használhatatlan cuccot, (na jó, ez így nem teljesen igaz), szal ha külső hangkarinak csinálta, akor nanak úgy is kell működnie, és biztosan gondoltak a laptop userekre is...
szerintem... -
PapaMaci
őstag
válasz
Scae [Edgar] #17 üzenetére
Nem értem, mi gondod van az USB 1.1-el! Nekem is ''csak'' 1.1 volt az eddigi összes gépemben, és egy CD minöségü hang (sött 24 bit/48kHz is) duplex modban simán elszáguld rajta. Pláne, hogy az emlitett ezközök mind 1.1 kompatibilisek! (Eddigi megfigyeléseim szerint csak a soksávos ezközök igénylik az USB 2.0-át)
-
Sick Boy
őstag
válasz
A Trustról egyszerűen nem tudom megállapítani, de a Zalman biztosan USB 1.1-kompatibilis!
-
Sick Boy
őstag
válasz
van ilyen: Trust 510EX USB -->> Bővebben: link
olyan br. 13.000-ért hozzá lehet jutni, esetleg olcsóbban is.
meg van ilyen is: Zalman ZM-RSSC USB -->> Bővebben: link
ez ~17.000 bruttó körül mozog, de enm nagyon lehet kapni, max megrendelésre. -
PapaMaci
őstag
válasz
Scae [Edgar] #15 üzenetére
Sajnos vagy nagyon keleten lakunk, vagy nagyon nyugaton, de valahogy semmi sem jut el idáig...
Az árakkal nem vagyok képben. Mennyit számmál rá?
Szerk: És mire használnád? Ugyértem kell e bemenet? vagy csak kikmenet érdekel? Mert volt az Abitnak egy 5.1-es kimenete, meg van az Ego-Sys -nek is egy Optoplay nevü szintén kimenete (14.800.-)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest