Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi22
aktív tag
válasz kennyke #4811 üzenetére
Talán ha megkersed Dr Beck György urat vagy értékesítési igazgatót ők megtudnák mondani Neked.
Azt azért ne várd hogy elkövetkező három hónapról beszámoljanak Neked.
Magánvéleményem:nem hinném hogy lesz telefon beszámítósdi dec 31-ig,mondom magánvélemény.A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
lomha lepke
tag
válasz kennyke #4863 üzenetére
tudomásom szerint pont fordítva van. vannak olyan telefonok, amiket csak weben lehet rendelni, illetve vannak olyanok is, amelyek csak egy bizonyos üf. kör számára elérhetőek (kiemelt ajánlatok).
T/1: ja, közben rájöttem. nem tudom miért, de elsőnek a Terminátorra asszociáltam.
[ Szerkesztve ]
"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
Gebriel
veterán
válasz kennyke #4863 üzenetére
Nagyából igen...
"Ebből arra következtetek, hogy némely boltban lehet kapni olyan készülékeket, amik a webes árlistán fent van. Ezt jól gondolom?" Így helyesPl: A Sony Ericsson K510i a webes felületen fent van de letölthető árlistában nincs. Azaz némely boltban még fellelhető ez a készülék..
[ Szerkesztve ]
-
lomha lepke
tag
válasz kennyke #4866 üzenetére
én nem találtam i600-as telót egyik árlistán se. melyik boltban kaptad?
a kategóriák:
-új szerződéskötésnél: alapból az A kat.-ban tudod megvenni a telót. akkor kaphatsz kedvezményt, ha aláírsz a választott csomagra egy egy éves tarifamegtartási nyilatkozatot. ebben azt vállalod, hogy egy év leteltéig nem váltasz tarifacsomagot, különben be kell fizetned 39990 Ft-ot. a csomagok be vannak sorolva B, C, ill. D kategóriába, tehát a kedvezmény attól függ, hogy milyen tarifacsomagra kötsz szerződést.
-szerződéshosszabbításnál: az eddigi ügyféltörténettől és számlaforgalomtól függően kerül meghatározásra a kategória. tehát minél többet költesz, annál nagyobb kedvezményt kapsz, de beszámít az is, hogy milyen pontosanfizetsz, voltál-e már tiltva tartozás miatt etc. ebben az esetben kéthetente készül új riport, hogy belője a kategóriát."Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
lomha lepke
tag
válasz kennyke #4874 üzenetére
próbáltam keresni minden elérhető platformon az i600-ast de semmi. olyan szokott lenni, hogy egy-egy üzletben van valamilyen speciális ajánlat vagy ár egy-egy telefonra, de erről szokott infó jönni, most ilyet sem találtam. ezt kénytelen vagyok passzolni.
a konkrét összegekre a kategóriáknál meg nagyon vigyáznak, hogy ne kerüljön ki, az üf. szolg.-on se tudjuk. hogy ez miért olyan nagy titok, az jó kérdés, szvsz semmi értelme...
saját tapasztalatok alapján azt tudom mondani, hogy olyan 10-12 eFt-tól van C, és 17-20 eFt-tól D kategória, de ez csak tipp. az tuti, hogy telefonszámonként van a kedvezmény meghatározva. tehát ha van 5 kártyád és havi 30000 Ft a számlád, de ebből 25000-et beszélsz egy számról, a másik négyről meg ezret-ezret, akkor lesz egy D kategóriád, meg négy A."Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
lomha lepke
tag
válasz kennyke #4877 üzenetére
ez úgy szokott lenni, hogy ha van valami változás a boltban, mondjuk felújítják, elköltözik vagy teszem azt vezetőt cserélnek, akkor akcióznak. adott telefont olcsóbban lehet megvenni, vagy adnak ajándékba memóriakártyát, headsetet egyéb kutyafülét.
momentán nem tudok ilyenről."Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
MODERÁTOR
válasz kennyke #17644 üzenetére
amennyiben van rá lehetőségetek (EV/cég), akkor mindenképpen megéri, hisz' mint írod is, a percdíj szinte a fele lesz a jelenleginek. A Bónusz Szimpla tarifacsomag már most sem hosszabbítható. Üzleti Fix 16000 osztható csomagban maximum 5 kártyátok lehet, ez az összeg lebeszélhető 19Ft-os percdíjjal, másodperc alapon. Ami plusz költség, az kártyánként a 731Ft egymás közti ingyenes beszélgetés díja.
BéHGT: amíg nem kapod meg a visszaigazoló SMSt, addig nem tudsz belépni[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest