- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
Hoorus #47570 üzenetére
Sokat kellett alkudozni ezért?(míg megírtam a hsz.-t meg is válaszolták)
A 150MB net az lassítós, ha elfogy?
"flottán belül" vagyis ez flottás ajánlat ha jól értem? A szám kinek a nevén marad? Tudsz személyesen ügyet intézni vele?
Flottás voltál korábban és úgy kaptad az ajánlatot vagy lakossági előfizetőként? Kb. mennyi ideje vagy előfizető?Mennyi esélye van az embernek, ha 3 számra szeretné megkapni ezt az ajánlatot? Jelenleg 1-en lejárt a hűség, csak nem tudom egyesével érdemes egyezkedni az ügyfélmegtartóval vagy egyszerre a 3 számmal jobbak az esélyeim?
Feltételezés: Ha egy 25 év alatti családtag nevére iratná valaki a telefon számát, így az ügyfélmegtartós flottás ajánlatra is érvényes a You, +2GB adat havonta?
Csak azért kérdezem, mert hamarosan(pár hónap) lejár a hűségem a másik két számra és ha kapnék ilyen ajánlatot, ami sokkal jobb mint a mostani flottás, akkor tudnék spórolni pár ezret havonta és maradnék ennél a szolgáltatónál. Egyéb esetben mennék másik flottába számhordozással.
Megjegyzés: Látom megújult a webes felület. bár még sok funkció nem működik(készülékvásárlás meglévő számhoz) és bugos(iphone 6-ot jelez vásárolt készüléknek, pedig sose vettem olyat), de annak örülök, hogy kiíírja a hűség lejáratának dátumát és nem kell telefonálgatni/bejárni a boltokba.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung S800D soundbar bontatlan
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest