- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
...ha már ÁSZF változás, meg Vodafone...
A napokban vettem észre, hogy a netes (Online Ügyfélszolgálat) oldalamon a Köszönet programban dátummódosulás történt.
Úgy másfél éve vettem a hosszabbításra kerülő előfizetésem mellé egy telefont. Azt azóta már lecseréltem, nem is ez a gond.
A minap felmerült egy lehetőség, hogy vennék egy másikat is egy másik családtagnak(...).
Az elmúlt hónapokban a weboldalon 2013 nyara (asszem augusztus) szerepelt dátumként, mint Legközelebbi készülékváltás.Mit ad isten a minap rápillantok, és a dátum csak úgy módosult 2014.01.02-re.
Én volnék amnéziás, és vettem időközben valamit?
Nem. Ma a 1270-en tájékoztattak, hogy én vagyok a hülye, mert nem bújom az országos heti/napi(?)lapokat, meg a netet az ÁSZF módosulások résznél.
Igen, én vagyok a hülye, mert az ÁSZF július 1-vel módosult, miszerint a Köszönetprogramon belül leghamarabb már cssk 21 hónap múlva lehet venni új mobilt. Kösz!Persze elméletileg sms-t is kellett volna kapnom, de kérem, sem nem öreg, sem nem szenilis nem vagyok, hogy csak úgy elsiklok egy ÁSZF módósításról szóló sms felett...
Hirtelen itt a fórumban rákerestem, de a gyorskeresés nem hozott eredményt.
Ti tudtatok róla?
Egyébként pont ma olvastam a Homáron ezt a cikket, és ehhez a részhez érve ugrott be, hogy tényleg, nekem is megváltozott, pár napja én is észrevettem...
"Tök véletlenül görgettem le a köszönet programig, ahol a következő fogadott:
Köszönet Program Szint: VIP
Szerződés kezdete: 2011. 10. 18.
Legközelebbi készülékváltás: 2014. 08. 31.Eddig itt 2013.11.30 szerepelt, ennyire nem lehetek hülye!? Ezt vártam, hogy ha már a Vodafone és a kedves Biztosító ígérete ellenére nem adott új telefont, 4 hónap múlva a szerződésben foglaltak szerint vehetek végre magamnak egy újat. Hát nem, de vajon miért is?
Elkezdtem keresgélni, és ezt találtam:
“Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a kedvezményes készülékváltási lehetőséget július 1-től minden Köszönet tagunk a 2 éves hűségidő 21. hónapja után veheti igénybe. Ezt megelőzően erre nincsen lehetőség.”
"
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged