- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
basaja
senior tag
válasz
Valentino K.
üzenetére
most már igen...
-
Bufu 18
csendes tag
Sziasztok
Az előfizus számlák mindig össze vissza jönnek?
Én 7hó 29-én kötötten előfizetést, 8hó 20-án kaptam egy sms-t hogy számlázták a 7hó 13. és 8hó 14. közötti beszélgetéseimet (itt valami másfél havi díjat fizettem mert ez volt az első csekk), és pár nap múlva a csekk is megjött.
Most 9hó 27 van és még se csekk se sms nem jött, nem hiányzik csak érdekesség kép kérdezem.
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
Ha kártyásan veszek telefont a shopban akkor is jár a 2 ropi kedvezmény? -
AMD Power
titán
Márciusban váltottam előfizetést (Vodafone Smart 200) + vettem hozzá egy telefont. Előtte több évig Bónuszban voltam.
Mikor tudok újra venni "jó" árban telefont?
-
Serpiko
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Szóval szarnak ránk ezek szerint.
Előfizetéses net vagy feltöltökártyásnet a jobb most így kérdezem. 
-
Agro
senior tag
válasz
basaja
üzenetére
A vodafone nem felettes szerve a szervíznek, ugyan azt tudják csinálni mint te a vodával. Mindennap megkérdezik hol tart. Te egy telefon megvásárlásával nem csak a vodafonenak leszel az ügyfele hanem a gyártónak is.
Valamint itt nem a szervízzel vagy a vodával van a baj, hanem az erre vonatkozó jogszabájokkal és a fogyasztóvédelem hiányával. A szervíz valoszínü költséghatékonyság miatt nem javította még meg a telódat, mert berendelték az alkatrészt, de megvárják amíg több igény felgyűlik és majd egyben megrendelik a sok cuccot. És ahhogy te is írtad csak törekedniük kell a 15 napra. Tehát ezt meg is tehetik.
-
Serpiko
addikt
Melyik internet előfizetés a legjobb egy HTC HD2 telora? Kezdő vagyok a témában teljesen ezért kérdem.

-
Rick4
félisten
A minap kaptam egy sms-t a vodától, hogy szupersebességgel netezhetek 2 hónapig 1350Ft-ért. Így ahogy írom. Na, visszaküldtem az sms-t nekik, legyen, meséljenek róla, bár sejtettem, a szöveg és a valóság messze van egymástól.
Felhívtak 2 nap múlva, hogy akkor engem milyen net érdekelne. Mondom először is tisztázzuk, mi a szupersebesség: Hát, 7.2Mbit. Mondom ez hol szuper? A pannon 42-nél jár, és valamennyi csak igaz belőle ha ezt le merték írni, itt ha ez az érték igaz is valahol, mitől biztos, hogy ahol én használnám ottl esz szupersebesség? Olyan leedett már az ország? Hát, nem, sak sokfelé van. Akkor beszéljünk róla, hogy hogy jön ki a két hónap árban? Havi 1350Ft. De mondom a szöveg még csak nem is félreérthető, szó szerint ott van: 2 hónapig 1350Ft. Ez is egy átverés.
És mondom én rengeteg helyen használom, kisebb városok szélén már GPRS, M5-ös nagy részén GPRS, M1-es M7-es nagy részén GPRS. Ezt készülök épp leváltani, mert mindenki elhúzott a netszolgáltatás mellett. Ez volt az, amire a hölgyike már nem tudott mit mondain...
Aztán 2 nap múlva felhívott még egy hölgy, aki hogy hogy nem, ugyanerről beszélt velem, neki is elmondtam ugyanezt, majd hozzátettem, aki kitalálta a digitális kánaán szöveget, az egy hülye volt.Most értem egy órája Debrecenbe, ott az út szélén a hatalmas tábla, Hajdú Bihar megyében is kész a hiperszuper szélessáv. Na, mondom, mérjünk már egyet. Speedtest, 800-as ping, 0.08Mbit, aztán latency error.. Ja, biztos még kint voltam a város széle táblánál, meg jöttem is 60-nal, ez volt a gond... Mérjünk beljebb, fél km múlva már 4.5/1.5. Ez nem rossz, de eddig is ennyi volt, minek ezt hirdetgetni akkor, mikor mások valóban dobtak a sebességen? Itt a csónakázó tó mellett most 3.15/1.45. Ezt akárminek is hirdetni úgy hogy eddig is enni volt.... Szánalmas...
-
Picicicus
aktív tag
válasz
basaja
üzenetére
Na jo,én pl. műszaki áruházban(MM) dolgozom.oda visszahoznak egy tévét,akármit,mi továbbküldjük.
Naponta rengeteg ilyen van....nem zaklathatom mindig a szervizeket hogy mi van már...ezzel telne a napunk.(ha pl. samsung telefont veszel,nema vodához tartozik a samsung szerviz,hisz vannak független készülékei is,nem lehet azt megcsinálni h vodás,témobilos,telenoros meg független szerviz is legyen...)
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Még mindig nem aktiválták!

-
basaja
senior tag
-
basaja
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok,remélem tudtok segíteni...
3 hete bevittem a vodába a telefonom,mert a kijelzője megadta magát.A mai napig semmit nem csináltak a telefonnal,állítólag alkatrészre várnak...Meddig húzhatja az időt a szerviz?A 15 napra csak törekedni kell,nem szentírás...
A neten ráolvastam az adott szervizre,mit mondjak,enyhén fogalmazva is rendesen fikázzák őket.Gondolom sokaknak savanyú a szőlő,ha nem csinálták meg a telójukat,de rengeteg negatív kritika azért szvsz gyanús...
Nincs semmi irányadó idő,ameddig be kellene fejeznie a szerviznek a javítást?A Voda szerint nekik nincs rálátásuk a dologra,semmit nem tudnak tenni ez ügyben.Ez elléggé nonszensz,hogy egy ekkora cég árul egy készüléket,de a javítás teljes mértékben kikerül a fennhatóságuk alól és semmbe véve a több éve tízezreket befizető ügyfelet,széttárják a karjukat...
-
beers
addikt
Bementem egy viszonteladóhoz és szerettem volna a vitamaxos kártyámra a hobby netet megrendelni 1 év rablánccal, hogy 1000Ft-helyett 6 hónapig csak 500Huf legyen!
Azt mondták, hogy vitamaxra ezt nem lehet...!
Valóban
? -
Picicicus
aktív tag
Kicsit dühös vagyok,van 4 előfizum,2005 óta,és röhej h 2500ft kedvezményt kapok ha hosszabbítanám a hűségemet és uj telot vennék....
-
wwhy
veterán
válasz
mukibuci
üzenetére
én csak a saját esetemet írtam; illetve kicsit nagyon mérges vagyok, mert "csak" hűséghosszabbítással nem lehet részletet kérni

Üfsz írásbeli tájékoztatása:
"Részletfizetésre kizárólag a Maximalista tarifacsomag igénybe vételével van lehetősége szerződéshosszabbítással, kettő évig tartó határozott idejű szerződés aláírásával, valamint kettő éves adatopcióra vállalt hűségnyilatkozat vállalásával vehető igénybe. Az adatopció havidíja bruttó 2400 forint, és tartalmaz kettő Gbyte belföldi adatmennyiséget. Amennyiben eléri a csomagban foglalt adatmennyiséget, úgy az adatforgalom sebességét 9,6 kbit/s-ra lassítjuk le-, illetve feltöltés esetén. Túlforgalmazási díjat nem számlázunk."
-
szőröscica
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
1 hónap, és 100mb, továbbá nem törlik, hanem lassítanak....
Van letölthető akciórészletező, amiben ilyen vicces kis elírások is szerepelnek, pl: "HTC Trofi"
-
wwhy
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
nem törlik 1 hó után, hanem ha nem mondod le, akkor elkezdik számlázni br. 1000 HUF-ért.
-
enginev3.0
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
nem 1 hónap, vagy is 50mb és utána törlik, de lehet hogy 1 hónap múlva törlik ha nem használod el, vodafone.hu/facebook
itt aktiválhatod -
szőröscica
addikt
Na, az 1 hónapig ingyenes mobilweb hobbira benevezek én is, aztán ha látom értelmét, akkor előfizetek majd rá.
-
INMOTEP
őstag
Valaki megtudná mondani miért nem lehet aktiválni a Voda oldalán a feltöltőkártyás sim-et ?
akárhányszor kitöltöm a mezőt nem enged tovább lépni mert szerinte helytelenül adtam meg a tel -illetve a sim kártya azonosító számot 
-
azbest
félisten
válasz
mukibuci
üzenetére
Nem akarok előfizetéses tarifára váltani a telefonáláshoz, de telefonon akarok netezni. vitamax-szal mindig mostohán bántak ilyen téren. A külön mobilnetes stick-es előfizetési lehetőséggel sem mentem volna sokra, mert azzal meg telefonálni nem lehet.
Az előbb kaptam sms-t az új tarifa reklámjával: http://vodafone.hu/internetakcio/, onnan navigálva a lezárt csomagokhoz: http://vodafone.hu/lakossagi/internet/szamitogepen/lezart-internet-tarifak rögtön az elején ott az 1G.
Az nekem is feltűnt, hogy attól függően, hogy az oldalon hogyan lépkedek, más tartalmat hoz be lezárt tarifáknál [link]. De például a VitaMAX Instant Net -et sem forgallmazzák már (régieknek él tovább), de mégis ott a megrendelés gomb ha átnavigálok az oldalára. tiszta katyvasz az oldal.
(#16129) T0rnad0: igen, de a mobilWeb csomag portkorlátos tudtommal (pl a voip sem megy vele), míg az 1G teljes értékű.
-
kaller1
veterán
Kaptam valami flottás kódot a vodától, amivel 3 netcsomag közül lehet választani, kedvezményesebb készülék árakkal. Hát persze, hogy csak a legdrágább csomaghoz "jár" részlefizetési lehetőség a készülékre...

-
T0rnad0
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Ha mindig elég fél giga és nem léped túl, akkor esetleg a mobilweb profi is jó lehet neked...Az 1G marad, ahogy mukibuci is írta.
-
mukibuci
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
wtf
hol látsz te olyat, h megszünik
Itt keresgélj 
-
azbest
félisten
Jól látom, hogy megszűnik a vitamax mellett használható 1G internetcsomag (3000ft). A weblapon úgy látom hogy most havi csomag 4000-ért lesz.. igaz 3GB, de felesleges, fél gigát sem használok, ellenben jó volt egész hónapban... de ennyit nem ér. Ezért meg nem váltok előfizetéses csomagra...
az is vicc lenne hogy legyen előfizetéses netcsomag (2700ft [link]) és emellé legyen wifis netmegoszt meg még egy utazótáska, hogy vitamax mellett legyen mobilnet

A mobilWeb nevű 2000ft változat portkorlátos, vagy nem?
-
Agro
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Azt értem, hogy magasabb sávszélességgel ugyan akkora adatmennyiséget gyorsabban töltök le. Én más szemszögből nem értem.
Adott egy user akinek megvannak a mobilnetes szokásai. E-mail, facebook, 2-3 weblap alkalmankénti megtekintése. Erre neki elég 50 mega adatforgalom. Akkor attol hogy neki 2-szer gyorsabb a net nem fogja gyorsabban elhasználni azt az 50 megát. Max nem 1 percet fog várni mig letölti a telefon a mailt hanem fél percet.
-
enginev3.0
félisten
Nem gond, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi idő alatt fogyasztom el az 50mb-ot
főleg hogy max délelőtt netezek a telefonon, 1-2 órát vagy még annyit sem, bár msnen mindig elérhető lennék telefonon keresztül (email lekérés, manuális)lekorlátozni nem fognak, mert 50mb-nál törlik a netet
-
Hmura
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
kértem 50mb-os ingyenes hobbi netet vodától, pont kaptam ma az üzenetet, hogy befejezték a fejlesztést nagykátán, dupla sávszél blabla
Örömmel értesítettek, hogy fele annyi idő alatt fogy el az 50 MB,
és hamarabb lassíthatnak, hogy ne terheld a hálózatot..... -
mukibuci
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
előfizetéses vagy? Mert feltöltőkártyánál vitamax.internet.vodafone.net a helyes APN. Telefont kapcsoltad már ki és be amióta aktiválták a szolgáltatást?
-
mukibuci
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
APN: internet.vodafone.net
-
RedSix
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nézz rá a Maketen, hogy van-e újabb verzió. A Facebook-kliens Androidon is rémesen gyenge, lassú, összevissza értesít.
-
enginev3.0
félisten
kértem 50mb-os ingyenes hobbi netet vodától, pont kaptam ma az üzenetet, hogy befejezték a fejlesztést nagykátán, dupla sávszél blabla
de wp7-es telefonom van, amin szörnyen fut az alap facebook kliens, mert lassú mint a bűn, tényleg csak akkor ingyenes a fas...buk ha ezzel használom?
-
mukibuci
nagyúr
Vodafone Kredit - A tarifával lehetővé tesszük, hogy a 26 éven aluliak a barátaikkal vagy a családdal díjmentesen beszélhessenek.
Havidíj (100%-ban lebeszélhető) : 1900 Ft
Perc- és SMS díj (bármikor, bármely belföldi hálózatba) : 20 Ft
Adatforgalom : 100 MB- Kreditesek + Évfolyam tarifások közötti díjmentes beszélgetés havi 500 Ft-ért
- Családi opció havi 990 Ft-ért -
mukibuci
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
Van részletfizetés flottásoknak, de ugyanúgy csak a 2GB internetopcióval, legalábbis nekem nem szólt senki, hogy változott volna

-
mukibuci
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
Sztem semmi nem változott

Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- DUNE médialejátszók topicja
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előfizetéses net vagy feltöltökártyásnet a jobb most így kérdezem.

na mind1. csak érzékeltetni szerettem volna, hogy ebben az esetben a szerviznek jár a csalán, nem a vodának.
)megkérdezem hátha hallott vki vmit,hogy a SE xperia mini lesz esetleg a szolgáltatónknál?(csak a pro van,az meg nem kell)

ahhoz is értenek hogy dugják el a normálisabb megoldásokat a weblapon.